Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Tada sudedam morkas, bulves supjaustytas postambiai, dedam lauro lapą, čiobrelį, beriam kruopas nevirtas, aišku dar užpilam kokia stikline vištos sultinio, uždengiam dangtį ir į orkaitę bent pusantros valandos.
Į riebalais ištrintą kepimo formą dėkite pusę bulvių masės, paskleiskite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės.