
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Kitaip tariant kai mėsos nėra daug, arba kaip užmaskuoti mėsą 4-6 porcijos 1-2 marinuoti agurkai 2 kiaušiniai 300 ml vandens 200 g miltų 300 g maltos mėsos 100-200 g tarkuoto fermentinio sūrio druskos juodųjų.
401,16 iš jungtinio projekto Privačių elektromobilių įkrovimo prieigų įrengimas pateikus paraišką Lietuvos energetikos agentūrai pagal paskelbtą kvietimą Juridinių asmenų privačių elektromobilių įkrovimo prieigų įrengimas darbovietėse paskatino UAB Krekenavos agrofirma suplanuoti įsirengti dvi elektromobilio įkrovimo prieigas.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, sumeskite į gilesnį dubenėlį, apibarstykite atskirame indelyje sumaišytais prieskoniais druska, pipirais, imbieru ir paprika ir bent pusvalandį marinuokite.