pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos Kukuliai Orkaitėje: Receptai ir Gaminimo Patarimai

Jautienos Kukuliai Orkaitėje: Receptai ir Gaminimo Patarimai

Vaisių salotos pusryčiams: receptai ir idėjos

Vaisių salotos pusryčiams: receptai ir idėjos

Šparagų šaldymas: kaip išsaugoti pavasario skonį žiemai

Šparagų šaldymas: kaip išsaugoti pavasario skonį žiemai

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Kaip teisingai užšaldyti moliūgą

Kaip teisingai užšaldyti moliūgą

Bananiniai Keksiukai pagal Beatą: Lengvai Paruošiamas Receptas

Bananiniai Keksiukai pagal Beatą: Lengvai Paruošiamas Receptas

Pietų Receptai Vaikams: Idėjos Skaniems ir Sveikiems Patiekalams

Pietų Receptai Vaikams: Idėjos Skaniems ir Sveikiems Patiekalams

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Užkepta vištienos krūtinėlė - Skanu ir paprasta receptas

Beje, galite vištieną pamerkti ir iš anksto, tik tada laikykite dubenį su vištiena ne kambario temperatūroje, o šaldytuve ir geriau nelaikykite ilgiau negu 5-6 valandų, nes vištiena bus per sūri.

Užkepta vištienos krūtinėlė - Skanu ir paprasta receptas