pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Kepti Jautienos Kumpio Kepsnį Keptuvėje

Standartiniam 2,5 cm storio steikui kepimo laikas yra maždaug toks medium rare vidutiniškai iškepęs kiekvienai pusei skiriame 3-4 minutes, jei norim geriau iškepusio 5 minutes.

Kaip Kepti Jautienos Kumpio Kepsnį Keptuvėje

Karališki kibinai: geriausias receptas

Karališki kibinai: geriausias receptas

Salotos – jaunystės eliksyras: receptai ir nauda sveikatai

Salotos – jaunystės eliksyras: receptai ir nauda sveikatai

Kaip Išvirti Minkštus Kiaušinius: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Išvirti Minkštus Kiaušinius: Patarimai ir Gudrybės

Tobuli lietiniai: receptai, patarimai ir gudrybės

Tobuli lietiniai: receptai, patarimai ir gudrybės

Saldžiųjų bulvių auginimas ir priežiūra Lietuvoje

Saldžiųjų bulvių auginimas ir priežiūra Lietuvoje

Kodėl jautiena tampa ruda: mėsos brandinimo paslaptys

Kodėl jautiena tampa ruda: mėsos brandinimo paslaptys

Obuolių Sūris su Graikiniais Riešutais: Aromatingas Receptas

Obuolių Sūris su Graikiniais Riešutais: Aromatingas Receptas

Edukacinės programos Rumšiškėse: Meduolių kepimo tradicijos

Edukacinės programos Rumšiškėse: Meduolių kepimo tradicijos

Rapsų aliejus prieš saulėgrąžų aliejų: išsamus palyginimas

Rapsų aliejus prieš saulėgrąžų aliejų: išsamus palyginimas

Lietinių Blynų Kepimas: Paprastas Receptas ir Gudrybės Tobuliems Blynams

Lietinių Blynų Kepimas: Paprastas Receptas ir Gudrybės Tobuliems Blynams

Smėlio Juostelės: Trapus Skonis Iš Vaikystės

Smėlio Juostelės: Trapus Skonis Iš Vaikystės

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija