pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip raugti avienos šašlykus - skanūs receptai ir patarimai

Sultingas vištienos šašlykas mango ir kario marinate

Mango ir karis - tobulas skonių derinys. Šašlykas iškepa labai gardus, švelnaus, bet puikaus skonio - puikus pasirinkimas norintiems išbandyti naujus skonius, kurie nenuvils. Šašlyką puikiai tinka skanauti ne tik vieną, bet ir gaminti salotas ar ruošti takus, tiekti su bulvytėmis ir daržovėmis.

Kaip raugti avienos saslykus

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “avienos saslykas” rasta receptų 268Ugniniai avienos šašlykaiAvienos šašlykas

Kaip užmarinuoti avieną

Jauną mėsą pakanka marinuoti 2–4 ​​valandas. Jei avis sena, geriau mėsą palikti per naktį ar visai parai. Tokiu atveju mėsą dėkite į vėsią vietą.

Visi ingredientai skirti 3 kg mėsos.

Svogūnų marinatas

Minimalus kiekis ingredientų ir nuostabus rezultatas.

Ingredientai:

  • 1-2 kg svogūnų;
  • druska pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Paruošimas
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais. Kuo daugiau svogūnų, tuo aromatingesnis bus šašlykas. Į mėsą sudėkite svogūnus, prieskonius ir gerai paminkykite rankomis.

Vyno marinatas


Jame marinuota mėsa bus minkšta ir švelni.

Ingredientai:

  • 1 kg svogūnų;
  • šašlyko prieskoniai – pagal skonį;
  • druska pagal skonį;
  • 800 ml sauso baltojo vyno.

Paruošimas:
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais. Paminkykite mėsą rankomis kartu su svogūnais ir prieskoniais. Supilkite vyną ir išmaišykite.

Maritatas su svogūnais, česnakais ir pomidorais

Daržovės suteiks mėsai sodrų skonį ir aromatą.

Ingredientai:

  • 1,5 kg svogūnų;
  • 1,5 galvos česnako;
  • 2-3 pomidorai;
  • šašlyko prieskoniai – pagal skonį;
  • druska pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Paruošimas:
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais, suberkite į mėsą ir paminkykite rankomis. Susmulkinkite česnaką ir supjaustykite pomidorus į didelius kubelius. Į avieną suberkite daržoves, prieskonius, druską, pipirus ir išmaišykite.

Minkštutėlis vos per pusvalandį pamarinuotas šašlykas

Sultingo šašlyko paslaptis - nuoširdus jo minkymas, galite šį darbą patikėti stipresniems draugams, nes nuo minkymo stiprumo priklausys galutinis rezultatas! Receptas ypač praverčia, kai iš vakaro pamirštate pasimarinuoti šašlyką ar netikėtai nusprendžiate nulėkti į gamtą. Receptą išbandėme daugybę kartų, rekomenduojame ir Jums!

Kvapnus ir minkštas šašlykas. Paruošimui tikrai nereikia jokių įmantrių ingredientų, o marinavimui reikės vos kelių valandų. Prieš kepant nepamirškite nubraukti svogūnų, nes jie kepdami svyla.