pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip išvirti pienišką sriubą: receptai ir patarimai

Kaip išvirti pienišką sriubą: receptai ir patarimai

Grunto (žemės) naudojimas žūklėje: privalumai, savybės ir paruošimas

Grunto (žemės) naudojimas žūklėje: privalumai, savybės ir paruošimas

Tofu Sūris: Sveikas ir Universalus Produktas

Tofu Sūris: Sveikas ir Universalus Produktas

Veido Masažinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Veido Masažinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Vieno kąsnio sumuštiniai: receptai įvairioms progoms

Vieno kąsnio sumuštiniai: receptai įvairioms progoms

Kugelis elektrinėje orkaitėje: receptai ir patarimai

Kugelis elektrinėje orkaitėje: receptai ir patarimai

Saldi Sriuba Su Obuoliais: Receptai Ir Variacijos

Saldi Sriuba Su Obuoliais: Receptai Ir Variacijos

Jautienos sprandinė kepta orkaitėje: šeimos pietų receptas

Jautienos sprandinė kepta orkaitėje: šeimos pietų receptas

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra

Kiek kalorijų turi kruasanas su kumpiu ir sūriu?

Kruasano rūšis Kalorijos 100 g Klasikinis sviestinis kruasanas apie 350-450 kcal Sviestinis kruasanas su riešutų įdaru apie 400-500 kcal Sviestinis kruasanas su uogų įdaru apie 350-400 kcal Lengvas kruasanas su varškės įdaru apie 300 kcal.

Kiek kalorijų turi kruasanas su kumpiu ir sūriu?