pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kepimo reikmenų parduotuvės internetu

Kiekvienas namų kepėjas privalo turėti funkcinių priedų, skirtų pyragams, sausainiams ir keksiukams kepti bei dekoruoti. Su FormAdore virtuvėje iškepsite viską - tobulai lygų pyrago pagrindą, įmantrių formų sausainius... Čia - visi konditerijos reikmenys, kurių reikia, kad pyragų kepimas ir dekoravimas taptų malonumas.

Kepimo formos

Mažos ir didelės, keraminės ir silikoninės, tortinės ir pyrago - kepimo formos. Tvirtos, patvarios ir ilgaamžės kepimo formos, pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, yra viena iš garantijų, kad gerai iškepsite pasirinktos formos pyragą.

Tarp mūsų pasiūlymų rasite formas pyragams, keksiukams ir sausainiams, tortams, taip pat 3D tortų skardas. Verta paminėti formas kalėdiniams kepiniams, jų pagalba galite išsikepti meduolinį namelį, advento vainiką arba Kalėdų eglutės ir senio besmegenio formos keksiukus. Kita vertus, Velykoms siūlome įsigyti formas velykiniams kepiniams. Jų dėka stalą galite papuošti tokiais kepiniais kaip ėriukas iš trapios tešlos ar zuikio formos keksiukai.

Mūsų siūlomos formos gaminamos iš įvairių medžiagų. Siūlome keramikos, silikono arba nerūdijančio plieno formas. Visos jos pagamintos iš geriausių medžiagų, o tai garantuoja patikimą naudojimą ilgą laiką. Pasitikėkite kepimo forma, kurios dėka pasieksite norimą pyragų išvaizdą.

Konditeriniai žiedai

Formos žiedai yra skirti tortų surinkimui, šaldymui, pertepimui. Kadangi jie yra reguliuojami, kiekvieną tortą galima pagaminti skirtingo dydžio. Nuo nedidelių, sveriančių iki kilogramo iki labai didelių, sveriančių kelis ir daugiau kilogramų. Nuo žemų iki labai aukštų. Pradedantiesiems siūlome rinktis reguliuojamą konditerinį žiedą. Nereikės išlaidauti ir pirkti kelių kepimo formų.

Cake Pops kepimo formos

Cake Pops - tai įvairių formų skanėstai ant pagaliukų, tapę beveik kiekvienos šventės puošmena. Iškepti Cake Pops'us tikrai nesudėtinga. Jums reikės kelių ingredientų ir Cake Pops kepimo formos. Cake Pops kepimo formų pasirinkimas yra labai didelis. Nuo tradicinių kamuoliukų iki širdelių, žvaigždučių, bokštelių. Įvairių dydžių ir formų Cake Pops formelių rasite čia.

Pavyzdžiui, Silikoninė apvalių cake pops kepimo forma, 20 vnt. - pagaminta iš plastiko.

Kepimo priedai ir įrankiai

Mums patinka nuostabūs kvapai ir aromatai, sklindantys virtuvėje, kai gaminame naminius pyragus, duoną ir sausainius. Kad galėtumėte gaminti skanius kepinius, reikia pyragų kepimo reikmenų. Tarp jų rasite funkcinius indus, kurie palengvina ir pagerina saldumynų ruošimo procesą.

Kokius kepimo priedus galite rasti mūsų asortimente? Tarp jų yra tvirtai pagamintos ir patogios grotelės pyragui atvėsinti, mikseris kreminės tešlos kepimui, virtuvinis peilis biskvitui pjaustyti vienodais sluoksniais arba svarstyklės tešlos masei pasverti, kad iškeptumėte tobulą pyragą.

Prietaisai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir pasižymi dideliu patvarumu, todėl galite būti tikri, kad jie tarnaus daugelį metų. Be to, jie daro įspūdį savo modernia išvaizda ir ragina su jų pagalba paruošti skanius pyragus.

Konditeriniai maišeliai ir švirkštai

Konditerijos gaminių estetika yra itin reikšminga. Sunku įsivaizduoti kepinius be žaismingų ir žvilgsnį traukiančių papuošimų, neįprastų vizualinių sprendimų. Tam, kad galėtumėte ne tik išlaisvinti savo vaizduotę kurdami įdomius papuošimus, bet ir pagamintumėte burnoje tirpstančius skanėstus lengviau, reikalingi įvairūs konditerijos reikmenys.

Šiandien kokybiškas prekes konditerijai galima užsisakyti internetu. Kiekvienas konditerijos meistras ar entuziastas žino - norint pagaminti įstabius papuošimus ir dekoracijas, reikės pasirūpinti tinkamais reikmenimis.

Abu įrankiai tiek pradedančiųjų konditerių krepšyje, tiek profesionalų įrankių asortimente - labai svarbūs. Nors jų paskirtis panaši, unikalūs prietaisai leidžia lengviau bei tiksliau atlikti tam tikrus veiksmus.

  • Kepinių dekoravimo švirkštas su skirtingais antgaliais. Konditeriai švirkštus pasitelkia tuomet, kai reikia ypatingo tikslumo ir smulkių dekoracijų.
  • Daugkartinis arba silikoninis konditerinis maišelis su antgaliais. Vienkartiniai arba daugkartiniai maišeliai nepakeičiami, kai reikia glajumi ar įdaru užpildyti didesnį kepinio paviršių. Taip pat - sukurti didesnes desertų dekoracijas ar net dailias pačių kepinių formas.

Ko gero, galima sakyti, kad švirkštai praverčia tada, kai reikia ypatingo kruopštumo ir tikslumo, o konditeriniai maišeliai su antgaliais - kai dirbama su didesnėmis detalėmis, pačių kepinių formomis ar didesniais paviršiais.

Prieš renkantis antgalio skersmens dydį ar formą, svarbu įsitikinti, kad šis pagamintas iš nerūdijančio plieno. Asortimente rasite plačią tokių detalių įvairovę - nerūdijančio plieno galvutės yra skirtingo skersmens ir įvairių formų. Žinoma, reikia atkreipti dėmesį ir į pačią maišelio galvutės formą.

Formelės su stūmikliais

Kaip originaliai, nesudėtingai papuošti tortą, pyragą, keksiukus? Formelės su stūmikliais (stūmuokliais) ir kiti pjovikliai puikiai tinka tam darbui.

Konditeriniai trafaretai

Konditeriniai trafaretai (arba šablonai) - tai puikus įrankis tortams dekoruoti. Trafaretą reikia padėti ant torto arba kito kepinio, paviršių pabarstyti kakava, spalvotais cukriniais pabarstukais, cukraus pudra, kokosų drožlėmis, smulkintais riešutais, aguonomis ir atsargiai nuimti. Trafaretai tortams paprastai gaminami iš plastiko.

Formelės - išpjovikliai

Kaip greitai ir originaliai papuošti tortą? Formelės - išpjovikliai tinka darbui su cukrine mase, marshmallow zefyrų mastika, pastilažu, tešla. Gana paprastai galima papuošti vaikišką tortą, išpjauti mašinytes, lėktuvus, traktoriukus, laivelius, gyvūnus: arkliukus, drambliukus, liūtukus, kiškius, žuvytes, drugelius, vienaragius, kitus pasakų herojus.

Receptai

Noriu pradėti kepti tortus. Nuo ko pradėti? Toks klausimas dažnai kyla pradedantiesiems tortų kepėjams, todėl apžvelgsime tortų gaminimo žingsnius ir priemones, kurių reikia.Visų pirmą reikalinga yra kepimo forma. Nesvarbu, ar gaminsite šaldytą tortą, ar kepsite biskvitą.

Tortams turi būti ne tik skanus, bet ir gražus. Tortus galima dekoruoti cukriniais pabarstukais, vaisiais, gyvomis gėlėmis, įvairias riešutais, tačiau niekas nesuteikia tortui žaismingumo ir dangiško lengvumo kaip konditerinių antgalių pagalba sukurti papuošimai. Antgalių naudojimas - tai vienas paprasčiausių tortų dekoravimo būdų.

Paprastiausias guminukų receptas. Jums reikės: 1 pakelio (apie 80 g) mėgstamos želė, 4 virtuvinių šaukštų želatinos, 1 virtuvinio šaukšto cukraus, formelės. GAMINIMAS: Želė užpilti ant pakelio nurodytu kiekiu karšto vandens. Želatiną suberti į 140 ml karšto vandens. Maišyti, kad ištirptų. Išbrinkus supilti viską į vieną puodą, įdėti 1 virtuvinį šaukštą cukraus.

Naminiai šokoladiniai kiaušiniai su chalvos įdaru. Jums reikės: 150 g pieniško šokolado, 50 g balto šokolado, 1 šaukštas pieno, 100 g chalvos, formelių kiaušiniams. Formelės čia>> GAMINIMAS: 1. Pienišką šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir užtepkite ant formelių. Palaukite, kol sustings. 2. Baltą šokoladą ištirpinkite su šaukštu pieno, įmaišykite susmulkintą chalvą. 3.

Riešutėlių receptas. Jums reikės: 250 g miltų, 2 vnt.

Biskvitinio obuolių pyrago receptas. Jums reikės: 7 vnt. obuolių, 5 vnt. kiaušinių, 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė miltų, 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus, 1 arbatinis šaukštelis cinamono. Neturite reikiamo dydžio kepimo formos? Nereikia pirkti daug formų, galima turėti vieną, bet naudoti ją įvairių dydžių pyragams kepti.

Mielinis Velykų pyragas - Velykinė boba. Jums reikės: 25 g mielių, 150 ml pieno, 100 g sviesto, 700 g miltų, 3 vnt. kiaušinių, 100 g razinų, žiupsnelio druskos. Glazūrai: 3 virtuviniai šaukštai cukraus pudros, 1 virtuvinis šaukštas citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas romo (neprivaloma). GAMINIMAS 1. Mieles ištrinti su keliais šaukštais cukraus bei trupučiu pieno. Šiek tiek pašildyti.

Ispaniškų churrų receptas. Jums reikės: 250 g vandens, 125 g miltų, 2 vnt. kiaušinių, 100 g sviesto, 30 g rudojo cukraus, 1 žiupsnelis druskos. GAMINIMAS: Nedideliame puode sumaišyti vandenį, kubeliais pjaustytą sviestą, druską ir cukrų. Kaitinti, kol užvers. Į vandenį vienu kartu suberti visus miltus ir maišyti mediniu šaukštu, kol tešla sušoks į vientisą kamuolį.

Sviestiniai velykiniai sausainiai. Jums reikės: 200 g minkšto sviesto, 100 g cukraus, 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus, 1 kiaušinio, 300 g miltų. GAMINIMAS: 1. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. 2. Įmušti kiaušinį ir dar paplakti. 3. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. 4. Tešlą plonai iškočioti ir išpjauti sausainius.

Kremas tortams. Kremas nors ir sviestinis, bet nėra labai riebus. Šis kremas idealiai laiko formą! Galite įdėti įvairių dažiklių ir daryti įvairius papuošimus (tuomet, po plakimo, atšaldyti kremą šaldytuve). Jums reikės: 250 g kambario temperatūros sviesto, 200 g cukraus pudros, 100 ml pieno, 1 arbatinio šaukštelio vanilės GAMINIMAS. Pieną užvirinti ir atvėsinti iki kambario temperatūros.

Kita

Rinkoje galima rasti įvairių rūšių maistinių dažų. Kokius maisto dažus rinktis norint nuspalvinti gaminį? Gelinius, sausus ar skystus? Naujas būdas greitai ir gražiai nudažyti kiaušinius. Naudokite maistinius skystus arba sausus maistinius dažus. Į stiklinę verdančio vandens įdėkite žiupsnelį sausų maistinių dažų arba įpilkite lašelį skystų dažų. Įlašinkite 2-3 šaukštus acto. Į paruoštą skystį įdėkite išvirtą kiaušinį ir palaikykite apie 2 minutes. Išėmus nutrinkite aliejumi. Super greitai ir patogiai.

Karštomis vasaros dienomis galima improvizuoti ir kūrybiškai atšaldyti gėrimus. Ledo kubeliai su įvairiais priedais - tai ko reikia. 1) Į kiekvieną kubelį įdėkite po lapelį mėtos arba melisos. Jeigu norite daugiau gaivumo - galima dėti daugiau lapelių. 2) Vaisius supjaustykite, galite paruošti vaisių asorti - į vieną kubelį dėti skirtingų rūšių vaisius. Nustebinkite savo giminaičius ir draugus. Pagaminkite skanias velykines dovanėles ir įpakuokite jas į spalvotus velykinius maišelius.

Itališkieji macarons buvo tiesiog atskiri, nedideli migdolų miltų ir morengo sausainiai. Tai vieni iš stebuklingiausių sausainių iš vaikystės. Dar iš tokių yra grybukai, kankorėžiai bei voveraitės, kepami specialiose keptuvėse.

Cannoli vamzdeliai - tai sicilietiški skanėstai, kurie yra verdami aliejuje ir įdaromi rikotos kremu. Mūsų kraštuose vamzdeliai yra mėgiami, tačiau skirtingai nei Italijoje gaminami iš sluoksiuotos tešlos ir įdaromi plaktų baltymų su cukraus pudra kremu. Šitame straipsnyje dalinamės dviem receptais.