pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Trijų Grūdų Košė su Prieskoniais: Skonis ir Nauda Viename Dubenėlyje

Trijų Grūdų Košė su Prieskoniais: Skonis ir Nauda Viename Dubenėlyje

Vištienos Tikka Masala Pagal Santa Maria Receptą: Lengvai Pagaminama Vakarienė

Vištienos Tikka Masala Pagal Santa Maria Receptą: Lengvai Pagaminama Vakarienė

Eukalipto aliejus ir jo panaudojimas

Eukalipto aliejus ir jo panaudojimas

Varškės Pyragas su Ananasais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Varškės Pyragas su Ananasais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Neries žuvys: atraskite upės biologinę įvairovę

Neries žuvys: atraskite upės biologinę įvairovę

Kaip Virti Vištieną Garuose: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Vištieną Garuose: Receptai ir Patarimai

Alyvuogių Aliejus su Mandarinais: Receptai Jūsų Virtuvei

Alyvuogių Aliejus su Mandarinais: Receptai Jūsų Virtuvei

Jautienos Kepsnys: Receptai ir Patarimai Tobulam Patiekalui

Jautienos Kepsnys: Receptai ir Patarimai Tobulam Patiekalui

Šimtalapis Aguonų Pyragas: Tradicinis Receptas

Šimtalapis Aguonų Pyragas: Tradicinis Receptas

Gardus Kiaulienos Troškinys su Moliūgu: Receptas ir Gaminimo Eiga

Gardus Kiaulienos Troškinys su Moliūgu: Receptas ir Gaminimo Eiga

Kakavos Sviestas Šokolado Gamyboje

Kakavos Sviestas Šokolado Gamyboje

„Klauskite daktaro“ dieta: ar ji jums tinka?

„Klauskite daktaro“ dieta: ar ji jums tinka?

Vistienos ketvirtukai - nauji skoniai ir receptai

Bulves supjaustau kubeliais, apšlakstau alyvuogių aliejumi, apibarstau bulvių prieskoniais, druska bei pipirais, perkeliu į kepimo skardą taip, kad jie vienas kito neliestų ir tinkamai apskrustų.

Vistienos ketvirtukai - nauji skoniai ir receptai