pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Triju salu padažas: receptas ir kulinariniai atradimai

Triju salu padažas: receptas ir kulinariniai atradimai

Lašišos Paruošimas Kepimui Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Lašišos Paruošimas Kepimui Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Mėsos kepiniai ant žarijų: receptai ir patarimai

Mėsos kepiniai ant žarijų: receptai ir patarimai

Cukinijų sriuba su sūriu: gardus receptas

Cukinijų sriuba su sūriu: gardus receptas

Kiek laiko virti konservuotas pupeles?

Kiek laiko virti konservuotas pupeles?

Skaniausio lazanijos padažo receptas

Skaniausio lazanijos padažo receptas

Ricotos sūrio pyragas: gardus receptas

Ricotos sūrio pyragas: gardus receptas

Virti ir Kepti Kiaušiniai: Skirtumai ir Privalumai

Virti ir Kepti Kiaušiniai: Skirtumai ir Privalumai

Anties krūtinėlė: kaip iškepti sultingą ir skanią

Anties krūtinėlė: kaip iškepti sultingą ir skanią

Tikras Plovas: Uzbekiškas Receptas ir Tradicijos

Tikras Plovas: Uzbekiškas Receptas ir Tradicijos

Vokiškos Bulvių Salotos: Klasikinis Receptas pagal Vokiškas Tradicijas

Vokiškos Bulvių Salotos: Klasikinis Receptas pagal Vokiškas Tradicijas

Vištiena su sūriu ir ananasais: gardus receptas

Vištiena su sūriu ir ananasais: gardus receptas

Traškūs agurkai su raudonaisiais serbentais: naujas skonis jūsų stalui

Traškūs agurkai su raudonaisiais serbentais: naujas skonis jūsų stalui

Šamčio burtai: atraskite naujus skonius virtuvėje

Šamčio burtai: atraskite naujus skonius virtuvėje

Ispaniškas Kumpis Jamon: Rūšys, Gamyba ir Tradicijos

Ispaniškas Kumpis Jamon: Rūšys, Gamyba ir Tradicijos

Mėsos pjaustymo staklės: tipai ir naudojimas

Mėsos pjaustymo staklės: tipai ir naudojimas

Kiek Virti Kalafijorą: Patarimai ir Receptai

Kiek Virti Kalafijorą: Patarimai ir Receptai

Sūrio Vyniotinis: Legendinis Receptas Jūsų Šventėms

Sūrio Vyniotinis: Legendinis Receptas Jūsų Šventėms

Varškės ir Pieno Sūrio Gamyba: Tradicijos ir Šiandienos Skoniai

Varškės ir Pieno Sūrio Gamyba: Tradicijos ir Šiandienos Skoniai

Mėsos kaulų nuoviro drebučiai (šaltiena): receptas ir patarimai

Mėsos kaulų nuoviro drebučiai (šaltiena): receptas ir patarimai