pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lietuviška juoda naminė duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Lietuviška juoda naminė duona: tradicinis receptas ir paslaptys

Avokado patiekalai: atraskite naujus skonius

Avokado patiekalai: atraskite naujus skonius

Pica Internetu Kaunas: Greitas ir Patogus Sprendimas Jūsų Pietums ir Vakarienei

Pica Internetu Kaunas: Greitas ir Patogus Sprendimas Jūsų Pietums ir Vakarienei

Traški kepta silkė alaus tešloje: lengvas receptas

Traški kepta silkė alaus tešloje: lengvas receptas

Anties kulšelės: kepti tobulai – paprasti patarimai!

Anties kulšelės: kepti tobulai – paprasti patarimai!

Eteriniai aliejai nuo pykinimo: natūralios priemonės ir jų naudojimas

Eteriniai aliejai nuo pykinimo: natūralios priemonės ir jų naudojimas

Biržų Duona: Viso Grūdo Tamsi Duona ir Jos Privalumai

Biržų Duona: Viso Grūdo Tamsi Duona ir Jos Privalumai

Kaip Skaniai Kepti Dešreles Keptuvėje ar Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Skaniai Kepti Dešreles Keptuvėje ar Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Asiūklių žolės arbata: nauda ir vartojimo būdai

Asiūklių žolės arbata: nauda ir vartojimo būdai

Nekeptas Obuolių Pyragas su Maskarpone: Lengvas ir Gardus Receptas

Nekeptas Obuolių Pyragas su Maskarpone: Lengvas ir Gardus Receptas

Posakio "Slidus Kaip Žuvis" Kilmė Ir Kalbos Filosofiniai Aspektai

Posakio "Slidus Kaip Žuvis" Kilmė Ir Kalbos Filosofiniai Aspektai

Vytintas avienos kumpis - tradicinio skonio šedevras

Bet recepto čia lyg ir nėra viskas labai paprasta ir matyti nuotraukoje kriaušės iš mano tėčio sodo, apkeptos orkaitėje, į vidų ožkų pieno sūrio įdėta, šalia patiekta vytinto kumpio.

Vytintas avienos kumpis - tradicinio skonio šedevras

Silkės su Kiaušiniais: Tradiciniai ir Netikėti Receptai

Silkės su Kiaušiniais: Tradiciniai ir Netikėti Receptai