pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Letai keptas avienos kumpis - tradicija ir skonis

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Letai keptas avienos kumpis - tradicija ir skonis

Levandų Aliejus Plaukų Slinkimui: Naudojimas ir Privalumai

Levandų Aliejus Plaukų Slinkimui: Naudojimas ir Privalumai

Šokolado padažas prie mėsos: gurmaniški receptai ir patarimai

Šokolado padažas prie mėsos: gurmaniški receptai ir patarimai

Moliūgai su Vyno Prieskoniais: Receptų Įvairovė Jūsų Virtuvei

Moliūgai su Vyno Prieskoniais: Receptų Įvairovė Jūsų Virtuvei

„Čili Pizza“ ingredientai: skonių kelionė po Italiją

„Čili Pizza“ ingredientai: skonių kelionė po Italiją

Sūrio Pyragas su Datulėmis ir Philadelphia Sūriu

Sūrio Pyragas su Datulėmis ir Philadelphia Sūriu

Žuvies patiekalai šventėms: nustebinkite svečius

Žuvies patiekalai šventėms: nustebinkite svečius

Jautienos Kepenų Paruošimas: Receptai ir Patarimai

Jautienos Kepenų Paruošimas: Receptai ir Patarimai

Sviestinio popieriaus naudojimas kepant sausainius

Sviestinio popieriaus naudojimas kepant sausainius

Alvydo Unikausko dietos paslaptys: kaip maitintis sveikai ir atsinaujinti kepenims

Alvydo Unikausko dietos paslaptys: kaip maitintis sveikai ir atsinaujinti kepenims

Tartaletės su vaisiais: gardus desertas Jūsų šventėms

Tartaletės su vaisiais: gardus desertas Jūsų šventėms

Košės Receptai Kūdikiams: Nuo Pirmojo Šaukštelio Iki Pilnos Porcijos

Košės Receptai Kūdikiams: Nuo Pirmojo Šaukštelio Iki Pilnos Porcijos

Kainos reguliavimas mitybos įpročius

Kainos reguliavimas mitybos įpročius

Kaip Kepti Pievagrybius Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Pievagrybius Orkaitėje: Receptai ir Patarimai