pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Meniu paslaptys: atraskite naujus mėgstamus patiekalus

Meniu paslaptys: atraskite naujus mėgstamus patiekalus

Kada Negalima Valgyti Mėsos Prieš Kalėdas?

Kunigas Mindaugas Šlaustas paklaustas, ar gali būti valgoma mėsa per Kūčias, jis įvardijo, kad apskritai pasninkas, kada negalima penktadieniais ir per Kūčias valgyti mėsos, nėra vien apie valgymą.

Kada Negalima Valgyti Mėsos Prieš Kalėdas?

Triušio Marinavimo Receptai: Kaip Paruošti Minkštą ir Sultingą Mėsą

Triušio Marinavimo Receptai: Kaip Paruošti Minkštą ir Sultingą Mėsą

UNO Pica Anykščiai: Meniu Apžvalga

UNO Pica Anykščiai: Meniu Apžvalga

Skaniausia Kava Kretingoje: Apžvalga ir Atsiliepimai

Skaniausia Kava Kretingoje: Apžvalga ir Atsiliepimai

Marinuoti Jautienos Kumpio Kepsniai: Receptai ir Paruošimo Būdai

Marinuoti Jautienos Kumpio Kepsniai: Receptai ir Paruošimo Būdai

Sausainių su įvairiomis sėklomis receptai

Sausainių su įvairiomis sėklomis receptai

Ryžių sausi pusryčiai: sudėtis ir nauda

Ryžių sausi pusryčiai: sudėtis ir nauda

Gaivios salotos prie lazanijos: puikus priedas prie itališko patiekalo

Gaivios salotos prie lazanijos: puikus priedas prie itališko patiekalo

Matcha Žalioji Arbata: Nauda ir Poveikis Jūsų Sveikatai

Matcha Žalioji Arbata: Nauda ir Poveikis Jūsų Sveikatai

Agotos Duonos Šventinimas: Tradicijos ir Reikšmė Lietuvių Kultūroje

Agotos Duonos Šventinimas: Tradicijos ir Reikšmė Lietuvių Kultūroje

Skanios tortilijos su vištiena ir daržovėmis: paprasti receptai

Skanios tortilijos su vištiena ir daržovėmis: paprasti receptai