pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminis pomidorų padažas: paprasti ir skanūs receptai

Naminis pomidorų padažas: paprasti ir skanūs receptai

Kalakuto Marinavimo Receptai

Kalakuto Marinavimo Receptai

Rachito Profilaktika ir Mitybos Svarba

Rachito Profilaktika ir Mitybos Svarba

Naminė čili pasta: paprastas receptas ir patarimai, kaip ją panaudoti

Naminė čili pasta: paprastas receptas ir patarimai, kaip ją panaudoti

Juodųjų garstyčių receptai: nuo istorijos iki auginimo patarimų

Juodųjų garstyčių receptai: nuo istorijos iki auginimo patarimų

Geriausias alyvuogių aliejus kepimui: mitai ir tikrovė

Geriausias alyvuogių aliejus kepimui: mitai ir tikrovė

Makaronai su Pesto Padažu: Lengvas ir Gardus Patiekalas

Makaronai su Pesto Padažu: Lengvas ir Gardus Patiekalas

Sumuštinių duona: kalorijų kiekis ir nauda lieknėjant

Sumuštinių duona: kalorijų kiekis ir nauda lieknėjant

Džiovinti baravykai cepelinams: receptas ir tradicijos

Džiovinti baravykai cepelinams: receptas ir tradicijos

Keptas lynas folijoje: paprastas ir skanus receptas

Keptas lynas folijoje: paprastas ir skanus receptas

10 Mėnesių Kūdikio Pusryčių Receptai

10 Mėnesių Kūdikio Pusryčių Receptai

Naminės Agurkų Sultys: Paprastas ir Sveikas Receptas

Naminės Agurkų Sultys: Paprastas ir Sveikas Receptas

Makaronai su vištiena ir pievagrybiais grietinėlės padaže - Skonis ir Receptas

Sausas baltas vynas padažui suteikia daugiau skonio gilumo, bet jeigu jo neturite po ranka ar nenorite naudoti, tiesiog praleiskite ir iškart keliaukite prie kito gaminimo žingsnio t.

Makaronai su vištiena ir pievagrybiais grietinėlės padaže - Skonis ir Receptas