
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Dar keli šio recepto privalumai jokio marinavimo, jokios aptaškytos kaitlentės, tiesiog, apšlakstome mėsą padažu, šauname į orkaitę ir mažiau nei po pusvalandžio mėgaujamės nuostabiu kepsniu ir klausomės jūros komplimentų.
Į keptuvę kurią galima naudoti kepimui orkaitėje, bet jei neturite tokios, kepkite paprastoje, o tuomet perdėkite į kepimo indą, kurį naudojate kepant orkaitėje įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti vištienos krūtinėles ir kepti iš kiekvienos pusės po 2 minutes ant stiprios ugnies iki kol gražiai apskrus.