pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Traškūs Naminiai Sausainiai: Receptai ir Patarimai

Traškūs Naminiai Sausainiai: Receptai ir Patarimai

Marinuotos Saldžiosios Paprikos: Vasaros Skonis Žiemą

Marinuotos Saldžiosios Paprikos: Vasaros Skonis Žiemą

Ryžių sausi pusryčiai: sudėtis ir nauda

Ryžių sausi pusryčiai: sudėtis ir nauda

Naminė čili pasta: paprastas receptas ir patarimai, kaip ją panaudoti

Naminė čili pasta: paprastas receptas ir patarimai, kaip ją panaudoti

Tradicinis Lietuviškas Balandėlių Receptas

Tradicinis Lietuviškas Balandėlių Receptas

Geriausias Vistienos Užkepėlės Receptas - Kaip Pasigaminti Tobulą Patiekalą

Mišinyje druska, saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, ciberžolės, imbieras, kmynai, kalendra, juodieji pipirai, muskatai, kukurūzų krakmolas, raudonosios aitriosios paprikos, cinamonas, aitrieji pipirai ir gvazdikėliai.

Geriausias Vistienos Užkepėlės Receptas - Kaip Pasigaminti Tobulą Patiekalą

Kokią duoną renkasi lietuviai: statistika ir tendencijos

Kokią duoną renkasi lietuviai: statistika ir tendencijos

Pupelių Troškinys iš Konservuotų Pupelių: Lengvai Pagaminamas ir Maistingas

Pupelių Troškinys iš Konservuotų Pupelių: Lengvai Pagaminamas ir Maistingas

Paprasti cukinijos blynai: receptas ir naudingos savybės

Paprasti cukinijos blynai: receptas ir naudingos savybės

Burokėlių, Kriaušių ir Fetos Sūrio Salotos: Gurmaniškas Receptas

Burokėlių, Kriaušių ir Fetos Sūrio Salotos: Gurmaniškas Receptas

Nugarinės kepsnys tešloje: receptas

Nugarinės kepsnys tešloje: receptas

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas

Moliūgų Aliejus: Nauda ir Vartojimas