pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Jautienos Liežuvio Salotos su Obuoliais: Gurmaniškas Receptas

Jautienos Liežuvio Salotos su Obuoliais: Gurmaniškas Receptas

Riešutų Duona: Ironiški Įvykiai ir Analizė Lietuvių Literatūroje

Riešutų Duona: Ironiški Įvykiai ir Analizė Lietuvių Literatūroje

Vištienos faršo lizdeliai: 5 idėjos, kaip pagaminti originaliai

Vištienos faršo lizdeliai: 5 idėjos, kaip pagaminti originaliai

Gardus orkaitėje keptas pomidorų padažas: paprastas receptas

Gardus orkaitėje keptas pomidorų padažas: paprastas receptas

Lašišos ir ryžių salotos: puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei

Lašišos ir ryžių salotos: puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi, svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Vištienos guliašas: receptas ir gaminimo paslaptys

Vištienos guliašas: receptas ir gaminimo paslaptys

Greiti ir Skanūs Pietūs: Receptų Įvairovė

Greiti ir Skanūs Pietūs: Receptų Įvairovė

Žalios Kavos Nauda Sveikatai

Žalios Kavos Nauda Sveikatai

Naminis Humusas Be Aliejaus: Receptas Ir Patarimai

Naminis Humusas Be Aliejaus: Receptas Ir Patarimai

Marinuoti Burokėliai su Citrinos Rūgštimi: Receptai ir Patarimai

Marinuoti Burokėliai su Citrinos Rūgštimi: Receptai ir Patarimai

Bulviniai blynai su burokine tarka: tradicinis receptas

Bulviniai blynai su burokine tarka: tradicinis receptas

Tobulas varškės apkepas su kepimo milteliais

Tobulas varškės apkepas su kepimo milteliais

Gastritas ir Skrandžio Problemos: Priežastys, Simptomai ir Efektyvi Dieta

Gastritas ir Skrandžio Problemos: Priežastys, Simptomai ir Efektyvi Dieta

Marinuoti burokėliai su obuolių sultimis: tradicinis receptas

Marinuoti burokėliai su obuolių sultimis: tradicinis receptas

Kokia duona sveikiausia: ekspertų patarimai

Kokia duona sveikiausia: ekspertų patarimai

Pyrago Tešlos Receptas: Paslaptys ir Patarimai

Pyrago Tešlos Receptas: Paslaptys ir Patarimai