Gaminimo procesas
Yra daug būdų virti jautienos kepenėles. Patiekalų receptai ir pasirinkimai yra labai įvairūs. Norint tinkamai pasirinkti ir apdoroti gaminį, svarbiausia laikytis kelių rekomendacijų. Tada jis pasirodys skanus ir nepraras savo minkštumo, sultingumo bei naudingų savybių.
Iš lydyto sūrio gaminamos sūrio sriubos yra tikras delikatesas. Juos paruošti paprasta, greita ir sveika. Iš straipsnio skaitytojas sužinos apie šio patiekalo variantų įvairovę, apie bendruosius jo gaminimo principus ir subtilybes, taip pat ras tris grietinėlės sūrio sriubos receptus
Virtos jautienos kepenys
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Tinkamas produkto pasirinkimas
Daugelis namų šeimininkių nenori įtraukti tokio maisto į savo racioną. Jie mano, kad kepenų patiekalai yra per kieti, sausi ir kartūs. Tačiau tokio produkto nereikėtų atsisakyti.
Nes jis turi daug naudingų savybių. Jautienos kepenyse yra medžiagų, reikalingų gerai sveikatai palaikyti (amino rūgštys, vitaminai A ir B). Šių dėkajunginiai didina hemoglobino kiekį, gerina akių ir nervų sistemos būklę, stiprina organizmo apsaugą. Šiandien yra daugybė patiekalų su šiuo ingredientu. Žinodami, kaip teisingai virti jautienos kepenėles, galite paįvairinti savo mitybą skaniais maisto produktais. Daug kas priklauso nuo produkto pasirinkimo. Jis neturėtų būti nei per tamsus, nei per šviesus. Ideali spalva – prinokusių vyšnių atspalvis. Nepageidautina, kad būtų daug kraujagyslių ir venų. Todėl geriau įsigyti ne centrinį kepenų fragmentą, o kraštutinį. Kokybiško gaminio paviršius lygus, be sausų vietų, tamsių dėmių. Saldus, bet ne rūgštus kvapas yra priimtinas.

Jautienos kepenėlės su kepintais svogūnais
Nida Degutienė (Nidos receptai): Kiekviena šeima, net neabejoju, turi savo iš kartos į kartą perduodamų receptų! Vienas mano tokių iš kartos į kartą perduodamų receptų yra kepenėlės.

Sveikata
Reabilitacija – investicija į geresnę gyvenimo kokybę
Tulžies pūslė – nedidelis, bet svarbus organas
Kūno tipas išduoda gresiančias ligas


