pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Greiti ir Skanūs Sausainių Receptai

Greiti ir Skanūs Sausainių Receptai

Keptos bulvės orkaitėje: receptai ir patarimai

Keptos bulvės orkaitėje: receptai ir patarimai

Naminio Vyno Gamyba iš Uogienės: Receptai ir Patarimai

Naminio Vyno Gamyba iš Uogienės: Receptai ir Patarimai

Ar gerai valgyti vien vaisius ir daržoves: mitybos balansas ir sveikata

Ar gerai valgyti vien vaisius ir daržoves: mitybos balansas ir sveikata

Mėsos Tefteliai su Grietinėlės Padažu: Receptas, Kuris Užkariaus Jūsų Širdį

Mėsos Tefteliai su Grietinėlės Padažu: Receptas, Kuris Užkariaus Jūsų Širdį

BIOCOS Pušų Eterinio Aliejaus Naudojimas ir Nauda

BIOCOS Pušų Eterinio Aliejaus Naudojimas ir Nauda

Baltijos juoda duona: receptas ir tradicijos

Baltijos juoda duona: receptas ir tradicijos

Žemės ūkio augalų mitybos aspektai: Tręšimo strategijos ir inovacijos

Žemės ūkio augalų mitybos aspektai: Tręšimo strategijos ir inovacijos

Margainio Aliejus Kepenims: Nauda ir Savybės

Margainio Aliejus Kepenims: Nauda ir Savybės

Jautienos kumpis - skanių tradiciją atgaivinant rankovėje

Kepant mėsą visuomet galioja paprasta taisyklė - aukšta, 230-250 C temperatūra kepimo pradžioje arba apskrudinimas keptuvėje suteikia tvirtą luobelę, neleidžiančią ištekėti sultims, tarsi užrakina viduje drėgmę.

Jautienos kumpis - skanių tradiciją atgaivinant rankovėje

Raudonasis saldžiarūgštis padažas: receptai ir patarimai

Raudonasis saldžiarūgštis padažas: receptai ir patarimai

Mitybos Planas Svorio Metimui Vyrams: Pavyzdžiai Ir Rekomendacijos

Mitybos Planas Svorio Metimui Vyrams: Pavyzdžiai Ir Rekomendacijos