pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip pagaminti skanius kotletus

Kiek troškinti kotletus?

Kai kotletų faršas jau paruoštas kepimui, belieka keli paprasti žingsneliai – suformuoti juos, jei reikia užpaniruoti ir apkepti kotletus keptuvėje. Tačiau daugeliui šeimininkių atrodo, kad to neužtenka, ir kotletus reikia troškinti padaže, kol kotletukai taps sultingi.

Atrodo, kad kotletų troškinimas yra lengviausia užduotis, tad kas gali suklysti? Į keptus kotletus pilamas skystis ir jie troškinami padaže. Tačiau dažnai kotletai trūkinėja arba trupa, gali net prilipti prie puodo ar keptuvės dugno. Tad tikrai ne visi moka teisingai troškinti kotletus.

Ritos receptai

TV3 ir kitiems portalams sutikimo platinti mano receptus ir foto neesu davusi .

Kas čia tokio iškepti kotletus ? Ir aš taip pagalvojau 😊 Bet nugalėta smalsumo ,išbandžiau šį socialiniuose tinkluose sklandantį kotletų receptą.Šie kotletai vadinami daniškais.Kodėl daniškais nesigilinau,bet būtų įdomu sužinoti .Daug nerašysiu ,tik pasakysiu ,kad jie tikrai nerealaus skonio.Minkšti,purūs ir labai gardūs.Būtinai išbandykite.Nusivilti neteks.

1 kg maltos mėsos (galima naudoti kiaulieną pusiau su jautiena

2 per burokinę tarką sutarkuoti svogūnai

200 ml riebios grietinėlės

150 ml sultinio

1 nedidelis svogūnas

1.Maltą mėsą išmaišome su visais nurodytais ingredientais.Masė bus gana skystoka.Palaikome apie 1 val.

2.Po valandos mėsos masė sutvirtės.Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tiesiog šaukštu arba šlapiomis rankomis formuokite kotletus.Apkepkite iš abiejų pusių iki gražiai apskrus.

3.Apkeptus kotletus dėkite į puodą,pilkite grietinėlę,sultinį,druską,pipirus,smulkintą svogūną,tarkuotą morką.Troškiname apie 30 min.Troškinimo pabaigoje dėkite smulkintus krapus.

Tiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.

šaltinis : Lithuania Grilling and Smoking , ačiū Ilonai Juciūtei

Kaip gaminti visiškai klasikinius kotletus: laiko patikrintas receptas

Daugelis žmonių mano, kad klasikiniai kotletai visada buvo ir bus patys geriausi. Sunku nesutikti su šiuo teiginiu. Štai kodėl verta palepinti save ir savo šeimos narius šiuo patiekalu.

Ingredientų sąrašas:

Kaip gaminti:

  1. Šiame recepte kiaušinių nereikia. Duonos vaidmenį atliks džiūvėsėliai. Pirmiausia maltą mėsą reikia pasūdyti. Tada sudėkite smulkintą svogūną.
  2. Jei nuspręsite įdėti pipirų ir česnakų, turėtumėte tai padaryti šiame etape.
  3. Po to sudėkite džiūvėsėlius ir supilkite nurodytą kiekį vandens. Gerai išmaišykite. Paruošta mėsa turi stovėti šaldytuve ne mažiau kaip keturiasdešimt minučių.
  4. Po to galite pradėti kepti.

Įvertink šį straipsnį

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS: MėsaReceptasPasidalinkite šiuo straipsniuRašyti komentarąPrisijungti su DLeidžiu sukurti paskyrąNesutinku SutinkuLeidžiu sukurti paskyrąNesutinku Sutinku0 Komentarai(ų)NaujausiSeniausi Daugiausiai balsavo Įterpti atsiliepimaiŽiūrėti visus komentarus

Skaniausi kotletai

Norėdami pasigaminti šiuos nuostabius kotletus, turėsite pasirinkti kokybišką mėsą, kurios sudėtis patenkintų jūsų skonio lūkesčius. Galite naudoti mėsą iš jautienos, kiaulienos arba sumaišyti abi rūšis, tai suteiks ypatingą skonį ir sultingumą. Jei pageidaujate šiek tiek lengvesnio varianto, galite naudoti vien tik vienos rūšies mėsą, pavyzdžiui, vien kiaulienos arba vien jautienos.