pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Jautienos kumpis ant grotelių - Skoningas ir paprastas receptas

Naminis vytintas jautienos kumpis

Mėsą įtrinti cukrumi, kava, pipirais, kadagio uogomis, tuomet ir 4 paras laikyti šaltai, kas dieną vis pavartant.

Užpilti mėsą raudonu vynu, kad apsemtų ir laikyti 6 valandas.

Išėmus iš vyno nusausinti, suvynioti į kepimo popierių, suraišioti ir vytinti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.

AUTORIUS: Algirdas MazeikaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuRaktažodžiai: vytinta jautiena vytintas jautienos kumpis Džiovinti Užkandžiai Šalti užkandžiaiIšbandykite!Traškios krevetės su tobulu saldžiarūgščiu padažuLengviausias korėjietiškų morkų receptasNaminė sūdyta lašišaNaminis tepamas sūrelis - Boursin tipoKomentarai (2)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Aleksandra2021-02-03 06:57Kiek dienų reikia vytinti po išmirkimo? ATSAKYTIGintarė2021-02-03 09:59

Gali užtrukti savaitę - dvi, gali ir kiek daugiau, labai priklauso nuo drėgnumo ir temperatūros namuose :) ATSAKYTI

Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!

Troškinti veršienos maltinukai 4 asm.

Išbandykite puikių maltinukų receptą, kuriuo dalinasi kulinaras ir tinklaraštininkas Aurimas Alionis, „Aurimėlio virtuvės“ šeimininkas.

Žymės: maltinukai, maltiniai, kotletai, veršiena, kotletukai, malta mėsa, malta veršiena

Karpis su grikiais, daržovėmis ir grybų padažu 4 asm.

Karpis puikiai dera ne tik su daržovėmis bei grybais, bet ir grikiais. Pats metas išbandyti!

Žymės: grybai, grikiai, daržovės, karpis, žuvies patiekalai , grikiai su daržovėmis

Moliūginiai zefyrai 10 asm.

Nida Degutienė: Zefyriukai, kuriuos gaminsite, bus ne tik pilni šildančių Kalėdinių prieskonių – cinamono, muskato, imbiero, – bet dar ir paskaninti trintų moliūgų mase. Sandariai uždarytame inde juos galima laikyti mėnesį. Lepintis zefyrais reiktų sakingai, juose tikrai nemažai cukraus! Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli „snieguoto“ skanėsto gabaliukai.

Žymės: moliūgas, desertas, zefyrai