
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Į dubenį sudedame smulkintą jautieną, džiūvėsėlius, kietąjį sūrį, svogūnus, petražoles, kiaušinį, pipirus, druską bei cukrų pagal skonį , truputį vandens ir gerai išmaišome.
Įdarui nemažą svogūno galvą supjausčiau smulkiai ir šiek tiek pakepiau nuo anties kepimo likusiuose taukuose skonis neišpasakytas, bet tikrai tiks pakepinti ant ghee sviesto ar aliejaus.
Vengrijoje ragavau gal kokių 4 rūšių guliašus, kai kurie buvo labai aštrūs, kiti macnūs čia dėl kumino prieskonio , o kitas netradicinio skonio, kadangi iš avienos.