pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos kukuliai su padažu - skanūs Lietuvos virtuvės skonio atradimai

Į dubenį sudedame smulkintą jautieną, džiūvėsėlius, kietąjį sūrį, svogūnus, petražoles, kiaušinį, pipirus, druską bei cukrų pagal skonį , truputį vandens ir gerai išmaišome.

Jautienos kukuliai su padažu - skanūs Lietuvos virtuvės skonio atradimai

Žuvų auginimo fermos: efektyvūs metodai ir tvarūs sprendimai

Žuvų auginimo fermos: efektyvūs metodai ir tvarūs sprendimai

Ledų gamyba vaflių puodeliuose: populiarumas, kainos ir pasirinkimo patarimai

Ledų gamyba vaflių puodeliuose: populiarumas, kainos ir pasirinkimo patarimai

Garstyčių ir sojos marinato receptai: nuo klasikinių iki netradicinių

Garstyčių ir sojos marinato receptai: nuo klasikinių iki netradicinių

Tobuli tortai: geriausi ir skaniausi receptai

Tobuli tortai: geriausi ir skaniausi receptai

Naminiai Tortai: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Naminiai Tortai: Saldus Malonumas Jūsų Virtuvėje

Įvairūs Marinuotų Kopūstų Receptai: Atraskite Savo Mėgstamiausią!

Įvairūs Marinuotų Kopūstų Receptai: Atraskite Savo Mėgstamiausią!

Lietiniai Blynai su Vištiena - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Įdarui nemažą svogūno galvą supjausčiau smulkiai ir šiek tiek pakepiau nuo anties kepimo likusiuose taukuose skonis neišpasakytas, bet tikrai tiks pakepinti ant ghee sviesto ar aliejaus.

Lietiniai Blynai su Vištiena - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Skaniai Paruošta Vištiena: Receptų Įvairovė

Skaniai Paruošta Vištiena: Receptų Įvairovė

Eteriniai Aliejai Pažastims: Natūrali Gaiva ir Apsauga

Eteriniai Aliejai Pažastims: Natūrali Gaiva ir Apsauga

Vengrų Guliašo Receptai - Autentiški Skoniai Iš Vengrijos

Vengrijoje ragavau gal kokių 4 rūšių guliašus, kai kurie buvo labai aštrūs, kiti macnūs čia dėl kumino prieskonio , o kitas netradicinio skonio, kadangi iš avienos.

Vengrų Guliašo Receptai - Autentiški Skoniai Iš Vengrijos

"Saulės Pienas": Lietuviško Sūrio Sudėtis, Gamyba ir Istorija

"Saulės Pienas": Lietuviško Sūrio Sudėtis, Gamyba ir Istorija

Greitai Paruošiami Makaronai Indelyje: Gaminimas ir Pasiūlymai

Greitai Paruošiami Makaronai Indelyje: Gaminimas ir Pasiūlymai