pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Iškepti Tobulą Vistienos Šašlyką Orkaitėje

Vištienos šašlykas orkaitėje su daržovėmis GREITAI

Kas gi nemėgsta šašlyko? O čia skanus vištienos šašlykas orkaitėje su daržovėmis, keptas namuose vos per pusvalandį! Vištienos iešmeliai su daržovėmis orkaitėje – tai labai nesudėtingas ir greitai pagaminamas vištienos šašlykas orkaitėje, kuris atrodo šventiškai ir sužadina skonio receptorius akimirksniu.

Vištienos šašlykai orkaitėje – drąsiai eksperimentuokite su daržovėmis ir prieskoniais pagal savo poreikį bei skonį. Orkaitėje kepti vištienos šašlykai – tikrai skanu – valgo ne tik dideli, bet ir mažieji :)

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsCrostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosĮdaryti pievagrybiai su krabų lazdelėmis ir sūriuKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmis

Gaminame Vištienos šašlyką su grybais ir daržovėmis marinate

Vištienos filė supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užpilkite stikline kefyro ir palikite marinuotis porai valandų ar ilgiau šaldytuve.

Grybus supjaustykite į 2 ar 4 dalis, priklausomai nuo dydžio. Pasmulkinkite raudonąją papriką. Visas daržoves suberkite į indą ir užpilkite alyvuogių aliejaus-sojos padažo mišiniu. Palikite šaldytuve porai valandų.

Traukite marinuotą vištieną ir daržoves iš šaldytuvo. Kefyrą nupilkite ir „išmasažuokite“ vištienos filė su prieskoniais.

Kepkite vištienos šašlyką 190 laipsnių orkaitėje apie 20-25min., karts nuo karto pavartykite iešmukus.

Vištienos šašlyką patiekite su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.

Reikalingi ingredientai:
Vištos krūtinėlė800 gramųSvogūnas1 vntPaprika1 vntCitrina1 vntAliejusDruska ir pipiraipagal skonįReklama
Gaminimo eiga

1. Mėsą ar vištienos krūtinėlę pirmiausia nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais, kaip ir šiame variante.

2. Nulupkite svogūną ir saldžiąją papriką.Reklama3. Blenderiu arba mėsmale sutrinkite iki vientisos masės.4. Įspauskite vienos citrinos sulčių ir augalinio aliejaus.Reklama5. Druskos ir pipirų pagal skonį. Galite įdėti žiupsnelį cukraus ir per spaudą perspaustą česnaką.

6. Vištieną dėkite į marinatą. Išmaišykite ir palikite pusvalandžiui (kiaulieną galima palikti 2-3 val.).