pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos Kumpelių Troškinys - Tradicinis Receptas ir Gaminimo Būdai

3 komentarai:
aguonele rašė.

Puiku, kad išbandėte! Mūsų namuose šiuo patiekalu svečiai dažnai vaišinami, nes darbo mažai o rezultatas skanus :)

RasosVirtuve rašė.

isties patiko,gaminsiu tikrai daznai:)
tik padaziukas man kazkodel nelabai gavos..kita kart al jo daugiau reiks det :)
aciu uz puiku recepta!

aguonele rašė.

manau padažas priklauso nuo pomidorų. Aš imu kuo mažesnius, kad jie greičiau pasileistų ;)

15 komentarų:
Sauni ideja sios dienos pietums,gerai,kad uzsukau :) Atsakyti Panaikinti ta desra gal astri? ka vietoj jos galima deti Atsakyti Panaikinti

Aš dėjau ne aštrią, nors yra ir tokių. Kad būtų vienas prie vieno pakaitalas, tai nežinau. Gal kokias švelnaus rūkymo dešreles imčiau ..hm. Panaikinti

Jau isbandyta Skanu visai,toks provanciskas troskinys. Man gavosi siek tiek sausoka,gal reikejo truputi vandens pilti pasaunant i orkaite? Nes as atsikraciau riebalu pertekliaus is keptuves,kurioje kepe vistiena,po to svogunai su desryte,man pasirode neapetitnai riebaluota. tai nepyliau visko tiesiai is keptuves su tais riebalais kuriuose kepe (svieste). Atsakyti Panaikinti

matai, aš išvis galima sakyti riebalų papildomai nenaudojau. Tiesiog iš dešrytės kur išsiskyrė ir iš vištienos užteko. Labai puikiai viskas gavos, visiškai ne sausa. Tokiu atveju, kai nupylei tu juos, reikėjo šiek tiek pilti vandens. Nors žinai, aš dedu tam pomidorus, kurie išsileidžia ir su tais riebaliukais idealų padažą padaro ♥ Panaikinti

Kita kart ir as nedesiu riebalu,si kart kazkaip automatiskai ranka atrieke sviesto gabala ir i keptuve pas svoguniukus,hi hi hi . D Panaikinti

Labai mėgstu chorizo. Dedu visur kur netingiu. Praeitą savaitę dėjau į midijas, žiauriai skaniai gavosi. Atsakyti Panaikinti

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

Vištienos šlauneles supjaustyti nedideliais gabalėliais, pabarstyti druska ir pipirais. Brokolį supjaustyti žiedynais, svogūną susmulkinti, morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabalėliais, o pievagrybius griežinėliais.

Į puodą pilti aliejų, dėti sviestą ir ištirpinti. Sudėti vištieną ir pakepti porą minučių, tuomet sudėti svogūną ir kepti iki kol vištiena nebebus rožinės spalvos, sudėti bulves, morkas ir išmaišyti. Supilti sultinį (sultinys neturi visiškai padengti ingredientų), užvirti. Kai užvirs, sumažinti kaitrą, sudėti pievagrybius ir uždengti dangčiu, taip palikti 10 minučių.

Į paruoštą padažą įpilti samtį skysčio nuo verdamo troškinio ir gerai permaišyti, tuomet maišant visą padažą supilti į puodą su troškiniu.

Suberti smulkiai sutarkuotą sūrį, sudėti brokolį ir maišant dar pakaitinti 2-3 min iki sūris išsilydys. Paragauti, ar patinka skonis. Jei norisi, papildomai pagardinti druska ir/ar pipirais.

Kremiškas vištienos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis

Autorius apie receptą: Kremiškas, malonaus, švelnaus skonio troškinys nuostabiems pietums. Vištienos ir daug daržovių kupinas patiekalas, kuris tobulas vienas arba šalia tinka ryžiai ar duonos Kremiškas, malonaus, švelnaus skonio troškinys nuostabiems pietums. Vištienos ir daug daržovių kupinas patiekalas, kuris tobulas vienas arba šalia tinka ryžiai ar duonos riekelė. Šis receptas kilęs iš Japonijos, tik japoniškame variante dažniausiai nenaudojamas sūris, bet man šiek tiek sūrio čia labai tinka. (. daugiau) (. mažiau) Laurinta

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 5

Vištienos troškinys „Tikka masala“

Keptuvėje įkaitiame šlakelį aliejaus ir jame apkepiname vištienos gabalėlius. Apkepusią mėsą išimame iš keptuvės ir trumpam atidedame į šalį.

Reklama41011

Į keptuvę supilame grietinėlę, smulkia tarka įtarkuojame šviežaus imbiero ir įspaudžiame šlakelį citrinos sulčių. Pačioje pabaigoje į padažą sudedame vištieną ir smulkintus anakardžius. Viską išmaišome, užverdame ir paverdame dar 5-10 minuičų.

IngredientaiAlternatyva

Tikka masalos pašonėje dažniausiai įsitaiso virtai basmati ryžiai, bet aš siūlau išbandyti ypatingus apkeptus ryžius su brokoliais bei anakardžiais.

Beata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiKristina parašė:

Ačiū, Beata, už tokį paprastą, bet labai turtingą skoniu receptą. Mėgstu tikka masala, visada užsisakau indiškų patiekalų restorane, bet iki jūsų recepto nedrįsau net bandyti pasigaminti namie. Dabar jau gaminu.

Rašyti komentarą