pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip atvėsinti kavą greičiau: patarimai ir gudrybės

Kaip atvėsinti kavą greičiau: patarimai ir gudrybės

Jautienos liežuvio patiekalai - skanūs receptai ir patarimai

Jeigu po 20 minučių keptuvėje skysčio atrodys per daug, tuomet nuimkite dangtį ir šiek tiek padidinę ugnį troškinkite toliau aš likusias 10-15 minučių visuomet troškinu be dangčio, nes man labiau patinka tirštesnė konsistencija, bet čia jau skonio reikalas.

Jautienos liežuvio patiekalai - skanūs receptai ir patarimai

Kefyre Marinuota Mėsa: Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Kefyre Marinuota Mėsa: Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Cukinijų ir bananų blynai: receptas, kuriam negalėsite atsispirti

Cukinijų ir bananų blynai: receptas, kuriam negalėsite atsispirti

Blynai su bananais ir obuoliais: gardus receptas

Blynai su bananais ir obuoliais: gardus receptas

Alyvuogių Aliejus Kepimui: Kaip Išsirinkti Geriausią?

Alyvuogių Aliejus Kepimui: Kaip Išsirinkti Geriausią?

Lietiniai su jautienos faršu: gardus receptas

Lietiniai su jautienos faršu: gardus receptas

Kakavinis pyragas su kriaušėmis: receptas ir naudingi patarimai

Kakavinis pyragas su kriaušėmis: receptas ir naudingi patarimai

Juodosios arbatos nauda: ar tai gyvybės vanduo?

Juodosios arbatos nauda: ar tai gyvybės vanduo?

Sekmadienio Pusryčiai: Receptai Karališkam Rytui

Sekmadienio Pusryčiai: Receptai Karališkam Rytui

Apelsininis Želė Pyragas: Lengvas ir Gaivus Receptas

Apelsininis Želė Pyragas: Lengvas ir Gaivus Receptas

Makaronai su pomidorais savo sultyse: paprastas ir skanus receptas

Makaronai su pomidorais savo sultyse: paprastas ir skanus receptas

Apelsinų Eterinio Aliejaus Valymo Savybės

Apelsinų Eterinio Aliejaus Valymo Savybės

Troškinta vištienos krūtinėlė su grietinėle ir cukinija

Troškinta vištienos krūtinėlė su grietinėle ir cukinija