Jautienos maltiniai mesainiams
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “jautienos maltinukai” rasta receptų 820Jautienos maltinukai su poraisJautienos maltinukai su karamelizuotais svogūnaisJautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu
Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą.
Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei prieskonius, gausiai pabarstome pipirais.
Suformuojame plokščius mėsainių kotletukus ir juos iškepame.
Reklama41011Visus padažo ingredientus supilame į puodą ir kaitiname kol užvirs. Padažas paruoštas!
IngredientaiBeata NicholsonČia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Reklama41003Komentarailigi parašė:Norėčiau sužinoti,ar tiktu kiauliena?ligi parašė:Norėčiau sužinoti,ar tiktu kiauliena?Renata parašė:Beata, norėjau paklaust gal ir kvailo klausimo:) kur geriau namų salygom kepti mėsainius? Keptuvėje ar orkaitėje?
Monika parašė:Labas, Beata. Norėjau tavęs paklausti. O ar galima į tuos mėsainius nedėti svogūnų?Inga parašė:Siandien isbandziau – puikus receptas! is tiesu, sultingi, skanus ir norisi pakartoti…:) rekomenduoju!
Niam niam parašė:Labai skanu . >.>Giedre parašė:Šį savaitgali bandysime ir mes… vaikų ima sutvirtinimo sakramenta… sako kad šašlykai atsibodoMonika parašė:Padažiukas nerealus! 🙂Laura parašė:o idomu jei vietoje jautienos butu pvz. stirtniena ar serniena? Ar reiktu daryti kazka kitaip su mesa?
Laura parašė:o idomu jei vietoje jautienos butu pvz. stirtniena ar serniena? Ar reiktu daryti kazka kitaip su mesa?
Vygandas parašė:Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
ir… 4-5 sauktai druskos. cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂
Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
ir… 4-5 sauktai druskos. cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂
beata kiek cia iseis is dvie kg porciju truputi per daug o darant is puse kg visko keturgubai dėt mažiau?
anonimas parašė:o kaip gaminti is pusė kg jautienosanonimas parašė:cia būtina patiems kept bandeles ar galima padaryt ir is parduotuviniu bandeliugabriele romelite parašė:labai skanus buvo mesainis gerai beata kad ikele ane?Aivaras parašė:Keliems vienetams si porcija yra?Mikas parašė:Beata o kepant ant lauzo kaip pjaustyti svogunusVirginija parašė:Beata, ar tikrai tiek daug druskos dedasi?Vaiva parašė:Marija parašė:Labai skani mėsa! Padažas taip pat nuostabus. Tik pritrūko daugiau ingridientų, tai „paturbinom” ir gavosi super! 🙂

Jautienos maltiniai mėsainiams 125 g x 2
Burgeriai (maltiniai mėsainiams) pagaminti iš smulkintos jautienos. Riebumo procentas mažesnis nei 20%. Kolageno / mėsos baltymų santykis mažesnis negu 15%. Papildomos druskos ir priedų nėra. Be druskos. Baltymų šaltinis. 100% jautiena.
- Description
- Reviews (0)
- Pristatymo sąlygos
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | Jautienos maltiniai mėsainiams |
100 g vidutiniškai: | |
Energetinė vertė: | 903 kJ / 217 kcal |
Riebalai: | 16,2 g |
Sočiosios riebalų rūgštys: | 6,9 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Cukrus: | 0 g |
Baltymai: | 17,8 g |
Druska: | 0 g |
PAKUOTĖS SVORIS, G: | 2 x 125 (250) |
EAN | 4779020820160 |
LAIKYMO TEMPERATŪRA: | 0 0 C – +2 0 C |
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: | 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. |
Jautienos maltinukai
Šiandien vis daugiau dėmesio skiriame savo mitybos įpročiams, keliame klausimą, kaip suderinti sveiką kokybišką maistą su greitu paruošimu ir puikiu skoniu. Savo artimiesiems ant stalo patiekti norime tik natūralius, maistingus produktus. O produkto sudėtyje ieškome tokių ingredientų, kurie mums garantuotų kokybę.
BIOVELA 100 proc. jautienos maltiniai – greitas ir maistingas pasirinkimas tiek jūsų vakarienei, tiek pietums ar sotiems pusryčiams. Jautiena – maistingųjų medžiagų šaltinis, joje gausu amino rūgščių, mineralinių medžiagų, vitaminų. Jautienos maltiniai yra lengvai pagardinti mums puikiai pažįstamais prieskoniais: druska ir pipirais.
Viena iš jautienos maltinio puikaus skonio paslapčių – jo nereikia ilgai kepti, troškinti ar kitaip apdoroti. Vadovaukitės mūsų patarimais ir instrukcijomis, kurias taip pat galite rasti ant pakuotės ir maistingam bei skaniam patiekalui paruošti užtruksite iki 15 min. O lauko griliaus vakarėlis prasidės vos po 3 min. kepimo.
Minkšta ir sultinga jautiena yra puikaus patiekalo pagrindas, tačiau tobulai ją iškepti nėra lengvas darbas. BIOVELA technologai po daugybės bandymų išsprendė šį klausimą. Jautienos maltinių paslaptis – tik pačios kokybiškiausios žaliavos atrinkime ir smūginėje užšaldymo technologijoje. Tą pačią akimirką, kai iš maltos mėsos suformuojamas maltinis, jis per akimirką specialia technologija yra užšaldomas iki -18 °C temperatūros. Taip jūsų namus pasiekia itin kokybiškas, ilgai išliekantis šviežias ir savo maistingųjų medžiagų nepraradęs produktas.
Jūsų patogumui – maltinio nereikia atšildyti, jį kepti rekomenduojame iškart paėmus iš savo šaldiklio.