Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai
Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.
Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!
Ką įdomesnio su mėsyte - 42 skanūs receptai
Pabodo kotletai ir karbonadai, bet norisi sočiai ir skaniai su mėsyte? Apkepai, suktinukai, pyragai, kepsneliai, šašlykai orkaitėje, šonkauliukai - pasirinkimų begalė!
Pristatome net 42 puikius receptus, iš kurių išsirinks kiekvienas! Ką gaminsite Jūs?

Tobulas jautienos ir daržovių troškinys
Šis jautienos troškinys yra vienas iš tų genialių receptų, kurie darbo reikalauja minimaliai (tik šiek tiek kantrybės, kol troškinys burbuliuos ant viryklės), o skonis pavyksta gurmaniškai tobulas. Tobulo skonio padažas kvieste kviečia į jį merkti ir dažyti baltą duoną, kad lėkštėje neliktų nė lašelio!
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.lt
Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.