
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Jeigu kepimo metu per 2 valandas išgaravo daug skysčio, padažo liko labai nedaug ir jis per tirštas, tuomet praskieskite verdančiu vandeniu tiesiog is virdulio ir išmaišykite.
Angliavandeniai 20 g Baltymai 35 g Riebalai 50 g Sotieji riebalai 20 g Polinesotieji riebalai 5 g Mononesotieji riebalai 25 g Cholesterolis 120 mg Natris 500 mg Kalis 800 mg Skaidulos 8 g Cukrus 6 g Vitaminas A 450 IU Vitaminas C 70 mg.