pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vegetariškas Troškintų Raugintų Kopūstų Receptas su Grybais ir Pupelėmis

Vegetariškas Troškintų Raugintų Kopūstų Receptas su Grybais ir Pupelėmis

Tobulas kalakutas: kepimo temperatūra ir laikas

Tobulas kalakutas: kepimo temperatūra ir laikas

Pankolių Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Pankolių Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Ar Kamparo Aliejus Tinka Lašinti Į Ausį?

Ar Kamparo Aliejus Tinka Lašinti Į Ausį?

Plovo receptai su svogūnų laiškais: nuo tradicinių iki modernių interpretacijų

Plovo receptai su svogūnų laiškais: nuo tradicinių iki modernių interpretacijų

Kalakutienos Guliašas su Grybais - Gardus Receptas Jūsų Stalui

O trečias dalykas, be kurio aš neįsivaizduoju guliašo, yra toks komplektas kmynai, nemažiau svarbi čia yra ir saldi džiovinta paprika kaip gi be jos, juk patiekalas iš Paprikų krašto Vengrijos.

Kalakutienos Guliašas su Grybais - Gardus Receptas Jūsų Stalui

Kedrų aliejus nuo uodų naudojimas

Kedrų aliejus nuo uodų naudojimas

Vengriški Mėsos Patiekalai: Tradicijos ir Receptai

Vengriški Mėsos Patiekalai: Tradicijos ir Receptai

Ar nėštumo metu galima valgyti aštrų maistą?

Ar nėštumo metu galima valgyti aštrų maistą?

Sluoksniuotos Tešlos Receptas: Greiti ir Skanūs Kepiniai

Sluoksniuotos Tešlos Receptas: Greiti ir Skanūs Kepiniai

Šaltalankių Aliejaus Gamybos Procesas: Nuo Sėklų Iki Butelio

Šaltalankių Aliejaus Gamybos Procesas: Nuo Sėklų Iki Butelio

Vistienos sriuba su perlų kruopomis - Šiluma ir skanumas puode

1 litras vištienos sultinio 500 gramų vištienos šlaunelių mėsos arba šlaunelių su kaulu 400 gramų pievagrybių 140 gramų perlinių kruopų užmerktų iš vakaro 50 gramų sviesto 1 vienetas svogūnų 3 šaukštai obuolių acto 2 šaukštai grietinės nebūtina pagal skonį druskos pagal skonį pipirų.

Vistienos sriuba su perlų kruopomis - Šiluma ir skanumas puode

Aguonų pyrago receptas, kad būtų drėgnas

Aguonų pyrago receptas, kad būtų drėgnas

Orkaitėje Keptas Triušis: Receptai ir Patarimai

Orkaitėje Keptas Triušis: Receptai ir Patarimai

Karštų patiekalų receptai su nuotraukomis

Karštų patiekalų receptai su nuotraukomis

Makaronų gaminimo istorija ir įdomybės

Makaronų gaminimo istorija ir įdomybės