Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Anksčiau iš druskos ir minėtų prieskonių darydavau mišinį ir juo trindavau vištieną, bet labai daug mišinio likdavo ant rankų, šis būdas žymiai taupesnis.
Dėti į sviestu išteptą formelę, viršų aptepti trupučiu kečiupo ir kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje nuo 30 iki 1,5 val, priklausomai nuo kepimo formos dydžio.