pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Tinkamiausia temperatūra papilvei EGG kepsninėje kepti maždaug 100 C, bet jei neturite laiko, galima viduje išlaikyti ir, pavyzdžiui, 180 C temperatūrą, kad mėsa iškeptų greičiau.

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Užpilami makaronai: lengvai pagaminami ir sotūs pietūs

Užpilami makaronai: lengvai pagaminami ir sotūs pietūs

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis

Mažų agurkėlių marinavimas: gardūs receptai žiemai

Mažų agurkėlių marinavimas: gardūs receptai žiemai

Sky Bar Vėlyvieji Pusryčiai Vilniuje: Puikus Pasirinkimas Savaitgalio Ryto Malonumams

Sky Bar Vėlyvieji Pusryčiai Vilniuje: Puikus Pasirinkimas Savaitgalio Ryto Malonumams

Baravykų Konservavimo Būdai: Receptai ir Patarimai Žiemai

Baravykų Konservavimo Būdai: Receptai ir Patarimai Žiemai

Ar Kokosų Aliejus Sugenda: Išsamus Vadovas

Ar Kokosų Aliejus Sugenda: Išsamus Vadovas

Kaip Kepti Raudoną Mėsą: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Kepti Raudoną Mėsą: Patarimai ir Gudrybės

Ką Valgyti Vakarienei: Klaidos, Patarimai ir Idėjos

Ką Valgyti Vakarienei: Klaidos, Patarimai ir Idėjos

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis