Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Tarp kitko, kiaulė simbolizuoja tiek sėkmę, tiek klestėjimą, todėl tegul ir ant šventinio stalo puikuojasi keletą unikalių, tradicinių kiaulienos patiekalų, kaip netikras zuikis su daržovėmis ir tradicinė šaltiena.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Citrinos rūgštis ar sultys labai gerai užmuša bet kokius kvapus, tame tarpe ir pelėsio, tad užlašinkite keletą lašų sulčių ar patrinkite jomis pelėsio vietą ir galėsite mėgautis gyvenimu be nemalonaus kvapo.
Labai skanus, labai kreminis jautienos kepenėlių troškinys su nuostabiai kvapniu padažu, prie kurio labai tinka bulvių košė ar ryžiai, nes padažas toks skanus, kad jį norės suvalgyti iki paskutinio lašelio.
Deja, mes pirmiausia valgome akimis, tad patiekalai, nepasižymintys fotogeniškumu, stipriai pralaimi dailiems, nors neretai ir prastesnio skonio konkurentams.