pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Tinginys: Tradicinis Lietuviškas Desertas

Tinginys: Tradicinis Lietuviškas Desertas

Kaip Iškepti Skanią Naminę Duoną: Receptai Ir Patarimai

Kaip Iškepti Skanią Naminę Duoną: Receptai Ir Patarimai

Policistinių kiaušidžių sindromas: ką valgyti ir ko vengti

Policistinių kiaušidžių sindromas: ką valgyti ir ko vengti

Žalioji arbata: kalorijos, nauda ir poveikis svoriui

Žalioji arbata: kalorijos, nauda ir poveikis svoriui

„Ogmios Miestas“: Atsiliepimai apie kepyklas ir skanumynus

„Ogmios Miestas“: Atsiliepimai apie kepyklas ir skanumynus

Vištienos Faršo Patiekalų Receptai: Nuo Klasikos Iki Kūrybiškumo

Vištienos Faršo Patiekalų Receptai: Nuo Klasikos Iki Kūrybiškumo

Kaip kepti antį orkaitėje: temperatūra, laikas ir patarimai

Kaip kepti antį orkaitėje: temperatūra, laikas ir patarimai

Daržovių užtepėlės: gardūs ir universalūs receptai

Daržovių užtepėlės: gardūs ir universalūs receptai

Itališko šalavijų aliejaus nauda ir naudojimas

Itališko šalavijų aliejaus nauda ir naudojimas

Kaip kepti vištienos krūtinėlę keptuvėje - Patiekalų meistriškumo pamokos

Beje, galite vištieną pamerkti ir iš anksto, tik tada laikykite dubenį su vištiena ne kambario temperatūroje, o šaldytuve ir geriau nelaikykite ilgiau negu 5-6 valandų, nes vištiena bus per sūri.

Kaip kepti vištienos krūtinėlę keptuvėje - Patiekalų meistriškumo pamokos