pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas Padažas Kalakutui: Paprasti ir Skanūs Receptai

Tobulas Padažas Kalakutui: Paprasti ir Skanūs Receptai

Mitybos Rekomendacijos Sergant Plaučių Vėžiu

Mitybos Rekomendacijos Sergant Plaučių Vėžiu

Kaip Pasigaminti Greitą Vištienos Karį?

Žinoma, po kiek laiko jie atsibosta, bet spalis būna tas mėnuo, kai tikrai dažnai naudoju šią rudens daržovę tiek nesaldžiuose, tiek saldžiuose patiekaluose.

Kaip Pasigaminti Greitą Vištienos Karį?

Bulvės, keptos laužę: paprastas receptas gamtoje

Bulvės, keptos laužę: paprastas receptas gamtoje

Orkaitėje kepti vištienos ketvirčiai: receptai ir patarimai

Orkaitėje kepti vištienos ketvirčiai: receptai ir patarimai

Aromatingi česnakai visada po ranka: marinavimas aliejuje

Aromatingi česnakai visada po ranka: marinavimas aliejuje

Kiaulienos Išpjovos Kepsniai Orkaitėje - Tobulas Receptas

Kiaulienos išpjovą galima tituluoti kaip geriausią mėsos dalį, nes joje įsikūnija pačios aukščiausios kategorijos kiaulienos savybės minkštutė, sultinga ir kas svarbiausia greitai paruošiama.

Kiaulienos Išpjovos Kepsniai Orkaitėje - Tobulas Receptas

Trapūs Tešlos Sausainiai: Receptai ir Paslaptys

Trapūs Tešlos Sausainiai: Receptai ir Paslaptys

Ką valgyti 8 mėnesių kūdikiui?

Ką valgyti 8 mėnesių kūdikiui?

Bulviniai blynai su cukinija: receptas ir gaminimo paslaptys

Bulviniai blynai su cukinija: receptas ir gaminimo paslaptys

Greitai Pagaminami Saldumynai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Greitai Pagaminami Saldumynai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Kepto Lyno Receptai su Daržovėmis

Kepto Lyno Receptai su Daržovėmis

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Sojų Pupelių Virimo Būdai ir Panaudojimas Kulinarijoje

Sojų Pupelių Virimo Būdai ir Panaudojimas Kulinarijoje

Kiek laiko virti burokėlius marinavimui?

Kiek laiko virti burokėlius marinavimui?

Patiekalai su virta mėsa - išskirtinis skonis iš paprastų ingredientų

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Patiekalai su virta mėsa - išskirtinis skonis iš paprastų ingredientų

Kaip Gaminti Čeburekus su Mėsa

Čia kraštus galima paspausti šakute irgi gražiai gaunasi ir čeburekas paruoštas galima jį čirškinti, arba kuriam laikui pasidėti į šaldytuvą atsargai.

Kaip Gaminti Čeburekus su Mėsa