pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tuno Salotos su Kiaušiniais ir Ryžiais: Lengvas ir Gardus Receptas

Tuno Salotos su Kiaušiniais ir Ryžiais: Lengvas ir Gardus Receptas

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Kaip Pjaustyti Vištienos Krūtinėlę Kepsneliams: Receptai ir Patarimai

Kaip Pjaustyti Vištienos Krūtinėlę Kepsneliams: Receptai ir Patarimai

Cukinijų kepsneliai: puikus būdas įtraukti daržoves į racioną

Cukinijų kepsneliai: puikus būdas įtraukti daržoves į racioną

Pilnavertė mityba nėštumo metu: knygos apžvalga

Pilnavertė mityba nėštumo metu: knygos apžvalga

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Pašalintą skystį galima palaikyti kelias minutes, kol nusės krakmolas, o tada, skystį nupylus, krakmolą pridėti prie tarkių tai padės tešlai geriau laikytis.

Kaip Tinkamai Išvirti Mėsą - Patarimai ir Metodai

Juodųjų ridikų salotos: vitaminų bomba jūsų stalui

Juodųjų ridikų salotos: vitaminų bomba jūsų stalui

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Vakarienė Tamsoje Daugirdas Restorane: Apžvalga ir Atsiliepimai

Makaronai su Vištiena ir Morkomis - Skani ir Lengva Receptūra

Aš vištieną naudojau jau iškeptą, bet galite naudoti ir file skaniausia bus su šlaunelių mėsa - ją supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, pabarstykite mėgiamais vištienos prieskoniais ir iškepkite keptuvėje ant sviesto ar aliejaus pačią pirmą.

Makaronai su Vištiena ir Morkomis - Skani ir Lengva Receptūra

Saldžiarūgščiai marinuoti burokėliai su obuolių actu: puikus garnyras

Saldžiarūgščiai marinuoti burokėliai su obuolių actu: puikus garnyras

Naminis Vyniotinis: Receptai ir Idėjos

Naminis Vyniotinis: Receptai ir Idėjos

Mityba ir širdies ligos: kaip maistas veikia Jūsų širdį

Mityba ir širdies ligos: kaip maistas veikia Jūsų širdį

Lietiniai su varške pagal Beatą: gardus receptas kiekvienai dienai

Lietiniai su varške pagal Beatą: gardus receptas kiekvienai dienai

Kaip Pasigaminti Tobulą Avižų Lašą - Receptas ir Patarimai

Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas 1 Ingridientai 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų.

Kaip Pasigaminti Tobulą Avižų Lašą - Receptas ir Patarimai