pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas lašišos marinatas: paprasti receptai gardžiam patiekalui

Tobulas lašišos marinatas: paprasti receptai gardžiam patiekalui

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Morkų keksiukai be cukraus: receptas su datulėmis ir aguonomis

Morkų keksiukai be cukraus: receptas su datulėmis ir aguonomis

Tiramisu receptai be kiaušinių

Tiramisu receptai be kiaušinių

Pyragas Be Kiaušinių: Receptai Ir Idėjos

Pyragas Be Kiaušinių: Receptai Ir Idėjos

Kodėl Verta Valgyti Baltymus Vakare: Nauda, Produktai ir Rekomendacijos

Kodėl Verta Valgyti Baltymus Vakare: Nauda, Produktai ir Rekomendacijos

Garnyrai ir salotos: receptų įvairovė kiekvienam skoniui

Garnyrai ir salotos: receptų įvairovė kiekvienam skoniui

Mitybos Higienos Taisyklės: Svarba, Reikalavimai ir Vartotojų Apsauga

Mitybos Higienos Taisyklės: Svarba, Reikalavimai ir Vartotojų Apsauga

Gaivios salotos su salierų stiebais ir obuoliais: lengvas receptas

Gaivios salotos su salierų stiebais ir obuoliais: lengvas receptas

Advento stalas: ką skanaus paruošti?

Advento stalas: ką skanaus paruošti?

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais.

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Tobulas padažas ant sprandinės kepsnio: receptas, kuris visuomet pavyksta

Tobulas padažas ant sprandinės kepsnio: receptas, kuris visuomet pavyksta

Vokiškas obuolių pyragas (Apfelkuchen)

Vokiškas obuolių pyragas (Apfelkuchen)

Vieno kąsnio užkandžiai su tortilija: receptai ir idėjos

Vieno kąsnio užkandžiai su tortilija: receptai ir idėjos

Ką Valgyti, Kad Kūdikis Neviduriuotų: Patarimai Tėvams

Ką Valgyti, Kad Kūdikis Neviduriuotų: Patarimai Tėvams

Tobuli bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Tobuli bulviniai blynai: receptai ir patarimai

Žuvų vyro ir Skorpiono moters suderinamumas

Žuvų vyro ir Skorpiono moters suderinamumas

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!