pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Ukmergės Turgus: Istorija, Dabartis ir Darbo Laikas

Ukmergės Turgus: Istorija, Dabartis ir Darbo Laikas

Ryžių dieta: natūralus būdas palengvinti sąnarių skausmą

Ryžių dieta: natūralus būdas palengvinti sąnarių skausmą

Sviesto nauda: nuo tradicijų iki šiuolaikinių atradimų

Sviesto nauda: nuo tradicijų iki šiuolaikinių atradimų

Draugystės pyragas su varške: paprastas ir skanus receptas

Draugystės pyragas su varške: paprastas ir skanus receptas

Diukano Dieta: Gyvenimo Būdas Ar Pavojus Sveikatai?

Diukano Dieta: Gyvenimo Būdas Ar Pavojus Sveikatai?

Vištiena Kinietiškai: Populiariausi Receptai Jūsų Stalui

Vištiena Kinietiškai: Populiariausi Receptai Jūsų Stalui

Duonos Šventės Scenarijus Lietuvoje: Tradicijos, Idėjos ir Žaidimai

Duonos Šventės Scenarijus Lietuvoje: Tradicijos, Idėjos ir Žaidimai

Sveikos košytės kūdikiams nuo 4 mėnesių: skanūs ir lengvi receptai

Sveikos košytės kūdikiams nuo 4 mėnesių: skanūs ir lengvi receptai

Trinta Moliūgų ir Vištienos Sriuba: Šildantis Receptas

Trinta Moliūgų ir Vištienos Sriuba: Šildantis Receptas

Ką gaminti iš saldžiųjų bulvių: paprasti ir originalūs receptai

Ką gaminti iš saldžiųjų bulvių: paprasti ir originalūs receptai

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

BASTURMA mūsų įmonės pasididžiavimu ir laikytina būtent vytinta jautiena Basturma , kuri yra ypatingas bei išskirtinis produktas ne tik savo skoniu, aromatu, vartojimo tradicijomis ir būdais, bet ir kilmės istorija, kuri siekia net 95-45 m.

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

Nėštumas be mėsos: mitybos planas

Nėštumas be mėsos: mitybos planas

Naminis anties kepenėlių paštetas: prabangus skonis Jūsų stalui

Naminis anties kepenėlių paštetas: prabangus skonis Jūsų stalui

Tobulas česnakinis padažas keptai duonai: pasigaminkite patys!

Tobulas česnakinis padažas keptai duonai: pasigaminkite patys!

Šokoladinis pyragas su grietine ir Rududu: receptas

Šokoladinis pyragas su grietine ir Rududu: receptas

Mitybos Stebėjimas: Naudinga Ar Būtina?

Mitybos Stebėjimas: Naudinga Ar Būtina?

Obuolių pyragas su ledais: tobulas desertas bet kuriai progai

Obuolių pyragas su ledais: tobulas desertas bet kuriai progai