pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminės Picos Tešlos Receptas

Naminės Picos Tešlos Receptas

Ėriuko Kumpis Orkaitėje: Gardus Receptas Specialioms Progoms

Ėriuko Kumpis Orkaitėje: Gardus Receptas Specialioms Progoms

Draudimas Vairuojant Valgyti ir Gerti: Įstatymai ir Perspektyvos Lietuvoje

Draudimas Vairuojant Valgyti ir Gerti: Įstatymai ir Perspektyvos Lietuvoje

Bolivinė Balanda: Prieskoniai, Naudojimas ir Receptai

Bolivinė Balanda: Prieskoniai, Naudojimas ir Receptai

Vištienos Kotletai su Varške ir Grietine: Receptas, Kuris Tirpsta Burnoje

Vištienos Kotletai su Varške ir Grietine: Receptas, Kuris Tirpsta Burnoje

Avienos šašlykas: tobulo skonio paslaptis

Avienos šašlykas: tobulo skonio paslaptis

Nekeptas Nesaldus Pyragas: Receptai ir Idėjos

Nekeptas Nesaldus Pyragas: Receptai ir Idėjos

Lašišos Salotos su Ryžiais: Gurmaniškas Receptas

Lašišos Salotos su Ryžiais: Gurmaniškas Receptas

Juodgrūdės Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Grožiui

Juodgrūdės Aliejus: Nauda Sveikatai Ir Grožiui

Virtinukai su grybų padažu: klasika naujai

Virtinukai su grybų padažu: klasika naujai

Ispaniška Paelija: Istorija, Tradicijos ir Ingredientai

Ispaniška Paelija: Istorija, Tradicijos ir Ingredientai

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai

Beje, rekomenduojame kepti didelį kumpio gabalą, kadangi net ir nesuvalgius visko iš karto, mėsa šaldytuve išsilaiko 1-2 savaites ir gali puikiai būti naudojama sumuštiniams ar kitiems patiekalams.

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai