pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lietiniai su mėsa: receptas ir gaminimo paslaptys

Lietiniai su mėsa: receptas ir gaminimo paslaptys

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės

Iš paruoštos bulvių masės daromi paplotėliai, į vidurį dedama mėsos arba varškės įdaro ir formuojami didžkukuliai kad bulvių tešla neliptų prie rankų, reikia jas sudrėkinti vandeniu ar pasitepti aliejumi.

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės

Duona Poezijoje: Gražiausi Eilėraščiai apie Duoną

Duona Poezijoje: Gražiausi Eilėraščiai apie Duoną

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Virtas vištienos troškinys: receptai ir patarimai

Virtas vištienos troškinys: receptai ir patarimai

Klasikinis marinuotų agurkų receptas

Klasikinis marinuotų agurkų receptas

Bulvių plokštainis su kumpiu padažu: receptas ir kalorijos

Bulvių plokštainis su kumpiu padažu: receptas ir kalorijos

Alyvuogių aliejus veidui: nauda ir panaudojimo būdai

Alyvuogių aliejus veidui: nauda ir panaudojimo būdai

Americano kavos receptas

Americano kavos receptas

Šlapia Naminė Varškė: Receptas ir Patarimai

Šlapia Naminė Varškė: Receptas ir Patarimai

Tradiciniai grikių blynai: receptai ir patarimai

Tradiciniai grikių blynai: receptai ir patarimai

„Margarita“ Veido ir Kūno Aliejus: Apžvalga ir Sudėtis

„Margarita“ Veido ir Kūno Aliejus: Apžvalga ir Sudėtis

Juodieji Ryžiai: Receptai ir Kaip Virti

Juodieji Ryžiai: Receptai ir Kaip Virti

Lengvas trupininis pyragas: receptas su varške ir uogiene

Lengvas trupininis pyragas: receptas su varške ir uogiene

Purus varškės apkepas: paslaptys ir patarimai

Purus varškės apkepas: paslaptys ir patarimai

Skanus obuolių pyragas su sviestu: tradicinis receptas

Skanus obuolių pyragas su sviestu: tradicinis receptas

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Saldainiai: nuo vaikystės džiaugsmo iki majų tradicijų

Skaniausios morkų sėklos veislės

Skaniausios morkų sėklos veislės