pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Purūs ir skanūs blynai su rikota: receptai ir patarimai

Purūs ir skanūs blynai su rikota: receptai ir patarimai

Naminis Mėsos Vyniotinis - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Taip pat vertėtų pasirinkti gabaliukus su oda, joje yra daug kolageno, kuris gamybos metu suskyla ir virsta želatina, tad vyniotiniai sustings gražesni, juos bus lengviau pjaustyti, jie nebus birūs.

Naminis Mėsos Vyniotinis - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Jautiena obuolių sultyse: švelnus skonis ir nepakartojamas aromatas

Jautiena obuolių sultyse: švelnus skonis ir nepakartojamas aromatas

Varškės Pyragas su Maskarpone ir Rududu: Prabangus Desertas Jūsų Stalui

Varškės Pyragas su Maskarpone ir Rududu: Prabangus Desertas Jūsų Stalui

Minkšti žagarėliai su varške ir kefyru orkaitėje

Minkšti žagarėliai su varške ir kefyru orkaitėje

Kaip įsigyti receptinių vaistų be recepto Lietuvoje

Kaip įsigyti receptinių vaistų be recepto Lietuvoje

Greiti ir Sveiki Pusryčių Receptai

Greiti ir Sveiki Pusryčių Receptai

Mažo Kaloringumo Dieta: Receptai ir Principai

Mažo Kaloringumo Dieta: Receptai ir Principai

Vieno Kąsnio Sumuštiniai Aleksotas: Puikus Pasirinkimas Jūsų Šventei

Vieno Kąsnio Sumuštiniai Aleksotas: Puikus Pasirinkimas Jūsų Šventei

Biskvitinio Vyniotinio Receptas: Klasika ir Variacijos

Biskvitinio Vyniotinio Receptas: Klasika ir Variacijos

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Žiediniai kopūstai kepti svieste: greitas ir skanus patiekalas

Žiediniai kopūstai kepti svieste: greitas ir skanus patiekalas

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Kur Užsisakyti Keptą Paršiuką Lietuvoje: Kainos, Patarimai ir Paruošimo Niuanai

Kur Užsisakyti Keptą Paršiuką Lietuvoje: Kainos, Patarimai ir Paruošimo Niuanai

Antis su apelsinais: gurmaniškas receptas jūsų šventėms

Antis su apelsinais: gurmaniškas receptas jūsų šventėms

Išeinamosios angos guzeliai: priežastys, simptomai ir gydymas

Išeinamosios angos guzeliai: priežastys, simptomai ir gydymas

Ricinos aliejus sąnarių gydymui

Ricinos aliejus sąnarių gydymui

Sviestas: maistinė vertė, nauda ir vartojimo patarimai

Sviestas: maistinė vertė, nauda ir vartojimo patarimai

Gardžios Mišrainės: Receptai su Nuotraukomis

Gardžios Mišrainės: Receptai su Nuotraukomis

Jautienos kukuliai itališkame padaže: receptas ir gaminimo paslaptys

Jautienos kukuliai itališkame padaže: receptas ir gaminimo paslaptys