pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Skausmas po krūtinkauliu po valgio: priežastys ir ką daryti

Skausmas po krūtinkauliu po valgio: priežastys ir ką daryti

Džiūvėsėliai su kanapių sėklomis: receptai ir sveikos mitybos patarimai

Džiūvėsėliai su kanapių sėklomis: receptai ir sveikos mitybos patarimai

Kiaulienos išpjova: maistinė vertė ir nauda

Kiaulienos išpjova: maistinė vertė ir nauda

Moliūgų sėklų aliejus: atraskite naujus skonius!

Moliūgų sėklų aliejus: atraskite naujus skonius!

Kaip virti skanius cepelinus: proporcijos, patarimai ir gudrybės

Kaip virti skanius cepelinus: proporcijos, patarimai ir gudrybės

Keptų Šonkaulių Receptai: Pasirinkimas, Marinavimas ir Kepimas Orkaitėje

Keptų Šonkaulių Receptai: Pasirinkimas, Marinavimas ir Kepimas Orkaitėje

Kaip Kepti Kumpį Orkaitėje - Žingsnis Po Žingsnio Gidas

Šonkauliukus, kad ir kokį marinavimo receptą bepasirinktumėte, reikėtų kruopščiai, masažuojant mėsą ištrinti marinatu, uždengti maistine plėvele ir palikti marinuotis šaldytuve bent 1-2 valandas.

Kaip Kepti Kumpį Orkaitėje - Žingsnis Po Žingsnio Gidas

Kas dedama į saldžią varškę: patarimai ir receptai

Kas dedama į saldžią varškę: patarimai ir receptai

Pusryčių idėjos pagal kvietimus

Pusryčių idėjos pagal kvietimus

Marinuoti Burokėliai Žiemai: Saldžiarūgščiai ir Švelnūs Receptai

Marinuoti Burokėliai Žiemai: Saldžiarūgščiai ir Švelnūs Receptai

Kalakutas Įdarytas Raugintais Kopūstais: Tradicinis ir Skanus Patiekalas

Kalakutas Įdarytas Raugintais Kopūstais: Tradicinis ir Skanus Patiekalas

Tinginys: lengvai pagaminamas desertas be vargo

Tinginys: lengvai pagaminamas desertas be vargo

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Verslo Galimybės Kumpių Kaime: Perspektyvos ir Iššūkiai

Verslo Galimybės Kumpių Kaime: Perspektyvos ir Iššūkiai

Brokolinių kopūstų troškinio receptai

Brokolinių kopūstų troškinio receptai

Žuvies marinavimas: paslaptys, kaip iškepti tobulą žuvį orkaitėje

Žuvies marinavimas: paslaptys, kaip iškepti tobulą žuvį orkaitėje

Aštri Sriuba su Faršu ir Pupelėmis: Meksikos Virtuvės Įkvėpimas

Aštri Sriuba su Faršu ir Pupelėmis: Meksikos Virtuvės Įkvėpimas