pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Purus ir Skanus: Paprasto Varškės Pyrago Receptas Žingsnis po Žingsnio

Purus ir Skanus: Paprasto Varškės Pyrago Receptas Žingsnis po Žingsnio

Makaronai su rūkyta lašiša – greitas ir gardus receptas

Makaronai su rūkyta lašiša – greitas ir gardus receptas

Marinavimas su obuolių sultimis: receptai ir patarimai

Marinavimas su obuolių sultimis: receptai ir patarimai

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Žodžio „bulvė“ reikšmė ir kilmė

Žodžio „bulvė“ reikšmė ir kilmė

Bolonijos Padažas: Autentiškas Receptas Jūsų Virtuvei

Bolonijos Padažas: Autentiškas Receptas Jūsų Virtuvei

Grybukų Receptai su Medumi: Tradicinis Lietuviškas Gardumynas

Grybukų Receptai su Medumi: Tradicinis Lietuviškas Gardumynas

Kavos ir arbatos skirtumai: palyginimas, nauda ir trūkumai

Kavos ir arbatos skirtumai: palyginimas, nauda ir trūkumai

Mitybos Planas Esant Pilvo Pūtimui: Kaip Maistas Veikia Jūsų Savijautą

Mitybos Planas Esant Pilvo Pūtimui: Kaip Maistas Veikia Jūsų Savijautą

Geriausi karšti patiekalai iš vištienos krūtinėlės

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas 5 Ingridientai 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų virtų vištienos ketvirčių arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena ,1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio kuris.

Geriausi karšti patiekalai iš vištienos krūtinėlės

Alvo Prieskoniai Salotoms: Receptai ir Idėjos

Alvo Prieskoniai Salotoms: Receptai ir Idėjos

Rukolos Sėklų Aliejaus Nauda

Rukolos Sėklų Aliejaus Nauda

Kokia Arbata Geriant Pagerėja Kraujotaka?

Kokia Arbata Geriant Pagerėja Kraujotaka?

Gardžiausi kalakuto marinato receptai: sultingas ir aromatingas kalakutas

Gardžiausi kalakuto marinato receptai: sultingas ir aromatingas kalakutas

Kaip Pasigaminti Traškią Vištieną: Receptas ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Traškią Vištieną: Receptas ir Patarimai

Gardus bulvių porų sriubos receptas ir daržovių įtraukimas į kepinius

Gardus bulvių porų sriubos receptas ir daržovių įtraukimas į kepinius

Naminis svarainių vynas: žingsnis po žingsnio receptas

Naminis svarainių vynas: žingsnis po žingsnio receptas

Duonelės kepimas ant laužo receptas

Duonelės kepimas ant laužo receptas

Naminis Obuolių Kompotas: Tradicinis Receptas

Naminis Obuolių Kompotas: Tradicinis Receptas