pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Andriaus Pica Venecija atsiliepimai

Andriaus Pica Venecija atsiliepimai

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Autentiška Biržų duona "Švitrigailos g.": istorija ir skonis viename kepale

Autentiška Biržų duona "Švitrigailos g.": istorija ir skonis viename kepale

Marmurinės Jautienos Nugarinės Kepsnių Kepimas ant Grotelių: Receptai ir Patarimai

Marmurinės Jautienos Nugarinės Kepsnių Kepimas ant Grotelių: Receptai ir Patarimai

Picos Tesla Maxima Atsiliepimai: Nuo Istorijos Iki Receptų Be Glitimo

Picos Tesla Maxima Atsiliepimai: Nuo Istorijos Iki Receptų Be Glitimo

Tarkuotų bulvių blynai su cukinija: receptas ir patarimai

Tarkuotų bulvių blynai su cukinija: receptas ir patarimai

Originalūs palinkėjimai, susiję su saldumynais

Originalūs palinkėjimai, susiję su saldumynais

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Lengvi ir Skanūs Pietų Patiekalai: Įkvėpimai Jūsų Stalui

Lengvi ir Skanūs Pietų Patiekalai: Įkvėpimai Jūsų Stalui

Vištienos filė kepsneliai su krakmolu: receptas ir patarimai

Vištienos filė kepsneliai su krakmolu: receptas ir patarimai

Kadagių Uogų Eterinio Aliejaus Savybės

Kadagių Uogų Eterinio Aliejaus Savybės

Gardžios Keptos Duonos Salotos su Kukurūzais: Lengvas Užkandis

Gardžios Keptos Duonos Salotos su Kukurūzais: Lengvas Užkandis

Varškės ir Cukinijų Patiekalai: Receptai

Varškės ir Cukinijų Patiekalai: Receptai

Itin Minkšti Vištienos Kepsneliai su Majonezu ir Krakmolu: Receptas

Itin Minkšti Vištienos Kepsneliai su Majonezu ir Krakmolu: Receptas

Sluoksniuotas Desertas: Nuo Obuolių Iki Vyšnių

Sluoksniuotas Desertas: Nuo Obuolių Iki Vyšnių

Kukurūzų kepimas ant laužo: patarimai ir receptai

Kukurūzų kepimas ant laužo: patarimai ir receptai