pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kurioziniai draudimai valgyti viešose vietose įvairiose šalyse

Kurioziniai draudimai valgyti viešose vietose įvairiose šalyse

Varškės Apkepas Kaip Valgykloje: Nostalgiškas Receptas

Varškės Apkepas Kaip Valgykloje: Nostalgiškas Receptas

Tobuli žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais pagal Beatą

Tobuli žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais pagal Beatą

Paprastas Veganiškas Pyragas: Receptai Kiekvienam Skoniui

Paprastas Veganiškas Pyragas: Receptai Kiekvienam Skoniui

Vištienos troškinys su raudonomis pupelėmis: gardūs receptai

Vištienos troškinys su raudonomis pupelėmis: gardūs receptai

Saldytų maisto produktų sandėliavimo reikalavimai Lietuvoje

Saldytų maisto produktų sandėliavimo reikalavimai Lietuvoje

Lėtos kavos kultūra: ritualas, įkvėpimas ir bendruomenės vertė

Lėtos kavos kultūra: ritualas, įkvėpimas ir bendruomenės vertė

Naminės duonos kepimas Varėnos krašte: tradicijos, receptai ir įdomybės

Naminės duonos kepimas Varėnos krašte: tradicijos, receptai ir įdomybės

Originalios Duonos Torto Papuošimo Idėjos Kiekvienai Progai

Originalios Duonos Torto Papuošimo Idėjos Kiekvienai Progai

Kiek laiko kepti steiką

Mažesnius grybus, tokius kaip pievagrybius, pakanka virti apie 10-15 minučių, o didesnius grybus, pavyzdžiui, baravykus ar voveraites, reikėtų virti apie 20-30 minučių.

Kiek laiko kepti steiką

Mėsos Gaminių Rūšys ir Pavadinimai: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti

Mėsos Gaminių Rūšys ir Pavadinimai: Viskas, Ką Turėtumėte Žinoti

Kaip kepti vištą orkaitėje: patarimai ir gudrybės

Kaip kepti vištą orkaitėje: patarimai ir gudrybės

Kaip Marinuoti Česnakų Galvas: Nuo Pasirinkimo Iki Patiekimo

Kaip Marinuoti Česnakų Galvas: Nuo Pasirinkimo Iki Patiekimo