pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Brokolių salotos: gaivus skonis su spanguolėmis ir saulėgrąžomis

Brokolių salotos: gaivus skonis su spanguolėmis ir saulėgrąžomis

Autentiškas Ukrainietiškų Barščių Receptas: Tradicinis Skonis Jūsų Namuose

Autentiškas Ukrainietiškų Barščių Receptas: Tradicinis Skonis Jūsų Namuose

Orkaitėje keptas lynas: žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis

Orkaitėje keptas lynas: žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis

Burokėlių ir sūrio salotos: klasikinis derinys

Burokėlių ir sūrio salotos: klasikinis derinys

Prancūziškų bulvyčių kalorijų kiekis ir mitybos aspektai

Prancūziškų bulvyčių kalorijų kiekis ir mitybos aspektai

Garų Puodai: Tipai ir Charakteristikos

Garų Puodai: Tipai ir Charakteristikos

UAB "Dienos Sriuba": Apžvalga ir Atsiliepimai

UAB "Dienos Sriuba": Apžvalga ir Atsiliepimai

Greiti makaronai su faršu ir morkomis: puikus patiekalas visai šeimai

Greiti makaronai su faršu ir morkomis: puikus patiekalas visai šeimai

Sveiki pusryčiai su chia sėklomis: receptai kiekvienam skoniui

Sveiki pusryčiai su chia sėklomis: receptai kiekvienam skoniui

Beatos pomidorų padažas: pasigaminkite namuose!

Beatos pomidorų padažas: pasigaminkite namuose!

Karamelinis Tortas: Tobulas Skanėstas Jūsų Šventėms

Karamelinis Tortas: Tobulas Skanėstas Jūsų Šventėms

Pyragas be kiaušinių: receptai ir idėjos

Pyragas be kiaušinių: receptai ir idėjos

Espresso Patiekimo Būdai Lietuvoje: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Tendencijų

Espresso Patiekimo Būdai Lietuvoje: Nuo Tradicijų Iki Šiuolaikinių Tendencijų

Naminiai kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Naminiai kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Burokėlių kotletai orkaitėje: receptai ir naudingos savybės

Burokėlių kotletai orkaitėje: receptai ir naudingos savybės

Naminiai Lavašo Suktinukai su Vištiena: Greitas ir Gardus Receptas

Naminiai Lavašo Suktinukai su Vištiena: Greitas ir Gardus Receptas

Steiko Kepimo Lygiai - Tobulo Skonio Paslaptys

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Steiko Kepimo Lygiai - Tobulo Skonio Paslaptys

Pyragas be kiaušinių: receptai ir idėjos

Pyragas be kiaušinių: receptai ir idėjos

Geriausias Padažas Jautienos Kepsniui

Atšalusį liežuvį, apipjaustę kas nereikalinga iš vidaus plačiosios pusės, supjaustykite plonais griežinėliais ir pateikite su krienų- majonezo padažu tam šiuos produktus lygiomis dalimis sumaišykite.

Geriausias Padažas Jautienos Kepsniui

Saldžiarūgščiai Marinuoti Burokėliai be Acto: Klasikinis Receptas ir Patarimai

Saldžiarūgščiai Marinuoti Burokėliai be Acto: Klasikinis Receptas ir Patarimai