Vistienos troskinys su bulvemis ir morkomis
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos troskinys su darzovemis” rasta receptų 1000Vištiena, troškinta su daržovėmisVištienos troškinys su saldžiarūgščiu padažuKremiškas vištienos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Kremiškas, malonaus, švelnaus skonio troškinys nuostabiems pietums. Vištienos ir daug daržovių kupinas patiekalas, kuris tobulas vienas arba šalia tinka ryžiai ar duonos Kremiškas, malonaus, švelnaus skonio troškinys nuostabiems pietums. Vištienos ir daug daržovių kupinas patiekalas, kuris tobulas vienas arba šalia tinka ryžiai ar duonos riekelė. Šis receptas kilęs iš Japonijos, tik japoniškame variante dažniausiai nenaudojamas sūris, bet man šiek tiek sūrio čia labai tinka. (. daugiau) (. mažiau) Laurinta
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 5
Krabų lazdelių mišrainė su ryžiais
- Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir slyviniais pomidoriukais
- Obuolių pyragas
- Kaukazinė slyvų uogienė
- Keptos voveraitės grietinėlės sviesto padaže su bulvių koše
- Kaukazinių Slyvų Kompotas
Labas!
Ačiū, kad skaitai mano blogą! Kaip visada, su džiaugsmu dalinuosi skaniais, išbandytais ir nelabai sudėtingais receptais, kuriuos pamilau ir kuriuos gali lengvai išbandyti kiekvienas.
Šiuose receptuose rasite ne tik tradicinius skonius, bet ir modernius posūkius, kurie suteiks naujų spalvų jūsų virtuvei. Kiekvienas patiekalas yra kruopščiai išbandytas, kad galėtumėte mėgautis gardžiais valgiais be didelių pastangų. Nuo kasdienių vakarienių iki ypatingų progų – čia rasite idėjų kiekvienam skoniui ir kiekvienai progai.
Pagal Temą
- Airijos virtuvė
- Airiška
- Alkoholiniai kokteiliai
- Amatai
- Amerikietiška
- Amerikietiški patiekalai
- Angliška
- Angliški patiekalai
- Antienos patiekalai
- Augintiniai
- Aziijietiška
- Azijietiška
- Azijietiški patiekalai
- Belgijos
- Belgiška
- Belgų virtuvė
- Bulgarų virtuvė
- Bulvių patiekalai
- Čekiška
- Danų virtuvė
- Dekoracijos
- Dekoras
- Dekoravimas
- Desertai
- Desertas
- Duona
- Eksperimentas
- Eksperimentinis
- Europietiška
- Europietiška virtuvė
- Gaivinantys gėrimai
- Garnyrai
- Garnyras
- Gėrimai
- Graikiška
- Graikiška virtuvė
- Greitas maistas
- Gruzijos virtuvė
- Gruziniška
- Gruzinų
- Gruzinų virtuvė
- Helovinas
- Indiška
- Indiški patiekalai
- Instrukcija
- Ispaniška
- Itališka
- Itališki patiekalai
- Japoniška
- Japonų
- Japonų virtuvė
- Kalėdiniai patiekalai
- Karaimų virtuvė
- Kaukazietiška
- Kaukazo virtuvė
- Kazacho
- Kazano patiekalai
- Kepiniai
- Kiniška
- Kiniški patiekalai
- Konservai
- Konservavimas
- Konservuoti
- Korejietiška
- Kūrybinė veikla
- Kūrybinė virtuvė
- Kūrybiniai projektai
- Latviška
- Lietuviška
- Lietuviška virtuvė
- Lietuviška/Angliška
- Lietuviški patiekalai
- Marinatai
- Marinuoti produktai
- Marinuotos daržovės
- Marokietiška
- Medicinos prietaisai
- Meksikietiška
- Meksikietiški patiekalai
- Mėsa
- Mėsos gaminiai
- Mėsos patiekalai
- Mišrainės
- Namų aksesuarai
- Namų sodininkystė
- Netradicinė
- Norvegiška
- Norvegiška virtuvė
- Norvegų virtuvė
- Padažai
- Padažai ir pagardai
- Padažai ir priedai
- Pagardai
- Pagrindiniai patiekalai
- Pagrindinis
- Pagrindinis patiekalas
- Pasaulio virtuvė
- Patarimai
- Patiekalai pietums
- Patiekalai pusryčiams
- Patiekalai vakarienei
- Patiekalai Velykoms
- Patiekalai visai šeimai
- Pavakariai
- Pieno produktai
- Pietūs
- Prancūziška
- Prancūziški patiekalai
- Priedai
- Prieskoniai
- Prieskoniai ir padažai
- Prieskoniai ir užtepai
- Puošimas
- Puošybos elementai
- Pusryčiai
- Rankų darbas
- Rusiška
- Rusiški patiekalai
- Rusų virtuvė
- Rytietiški patiekalai
- Sakartveliška
- Salotos
- Šalti užkandžiai
- Sirupai
- Skandinaviška
- Sriuba
- Sriubos
- Sriubos ir troškiniai
- Sultiniai
- Sumuštiniai
- Suomiška
- Sūris
- Švediška
- Sveika virtuvė
- Sveikinimai
- Šventės
- Šventiniai
- Šventiniai patiekalai
- Šventinis
- Šventinis dekoras
- Šventinis dekoravimas
- Šventinis patiekalas
- Šventinis receptas
- Šventinis stalas
- Tailandietiška
- Tailandietiški patiekalai
- Techninė informacija
- Tex-Mex
- Tradicijos
- Tradiciniai
- Tradiciniai patiekalai
- Triukas
- Turkiška
- Ukrainietiška
- Uogienės
- Uogienės ir drebučiai
- Uzbekiška virtuvė
- Užkandis
- Užkandžiai
- Užtepėlės
- Vakarienė
- Vakarienės
- Vegetariška
- Velykiniai papuošimai
- Velykiniai patiekalai
- Velykinis dekoras
- Velykinis stalas
- Velykos
- Velykų
- Velykų dekoracijos
- Velykų dekoravimas
- Velykų papročiai
- Velykų papuošimai
- Vėlykų patiekalai
- Velykų tradicija
- Vengriška
- Vidurio Azijos virtuvė
- Viduržemio jūros
- Viduržemio jūros virtuvė
- Virtuvės įranga
- Virtuvės patarimai
- Vokietiška
- Vokiška
- Žiemai
- Žiemos atsargos
- Žydiška
- Žydiška virtuvė
- Žydų virtuvė

Cukinijų ir paprikų mišrainė žiemai
- 585 peržiūrėjimai(-ų)
- 1 minutė skaitymo
- 543 peržiūrėjimai(-ų)
- 1 minutė skaitymo
- Konservavimas
- Pagrindinis patiekalas
- Pasaulio virtuvė
- Žiemai
Vištienos troškinys su bulvėmis ir morkomis
virtuveje.lt
Sudėtingumas: LengvasTurėjau keptą vištą, todėl nusprendžiau greitai paruošti sotų vištienos troškinį su morkomis, bulvėmis ir krapais. Šis receptas puikiai tinka šeimos pietums ar vakarienei, nes reikalauja minimalių pastangų, bet yra labai skanus ir maistingas. Patiekalas yra greitas ir paprastas, o citrinos sultys suteikia šviežumo, o krapai – malonų aromatą.
Dar niekas neįvertinoPasiruošimas 10 minutes minsGamyba 25 minutes minsIš viso 35 minutes minsPatiekalas Pagrindinis patiekalasVirtuvė LietuviškaPorcijos 4 porcijosKalorijos(-ų) 350 kcalReikalingi Įrankiai
Didelė keptuvė arba puodas (Tinka kepti daržovėms ir troškinti vištienai)Medinis šaukštas (Skirta maišyti daržovėms)Peilis (Daržovėms ir vištienai pjaustyti)Dubuo (Vištienai atskirai laikyti)Ingredientai
1x 2x 3xGaminimo eiga
Didelėje keptuvėje arba puode ištirpdykite sviestą. Įdėkite smulkintą svogūną ir česnaką, pakepkite, kol suminkštės.
Į keptuvę sudėkite bulves ir morkas, kepkite apie 5-7 minutes, kol šiek tiek suminkštės.Supilkite vištienos sultinį, suberkite prieskonius pagal skonį, užvirkite ir virkite apie 15 minučių, kol daržovės bus beveik išvirusios.
Sudėkite suplėšytą vištieną, sumažinkite ugnį ir leiskite troškiniui pavirti dar apie 5 minutes.Perplakite grietinę su citrinos sultimis ir krapais, tada supilkite mišinį į troškinį. Maišykite, kol viskas susimaišys, ir virkite dar apie 5 minutes, kol troškinys bus paruoštas.
Pabaigai…
Šis troškinys yra labai universalus – galite eksperimentuoti su įvairiais prieskoniais arba įtraukti kitas mėgstamas daržoves, pvz., žirnelius ar salierus.
Kalorijos(-ų): 350 kcal Angliavandeniai: 40 g Baltymai: 25 g Riebalai: 15 g Sotieji riebalai: 7 g Polinesotieji riebalai: 2 g Mononesotieji riebalai: 4 g Cholesterolis: 80 mg Natris: 600 mg Kalis: 800 mg Skaidulos: 5 g Cukrus: 4 g Vitaminas A: 800 IU Vitaminas C: 20 mg
Recepto raktažodžiai bulvės, Greitas maistas, Krapai, Morkos, Vištienos troškinysTotalPasidalinimų