Žole maitintos Urugvajaus jautienos rib eye
€ 25.99 /kg.Žole maitintos jautienos rib eye (antrekotas)
Užšaldytas
Pakuotė vakuume – 1.5-2kg. (šis svoris gali keistis, ko pasekoje, gali keistis ir suma už šį produktą))
Kilmės šalis – Urugvajus
Laikymo sąlygos – 18C
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.
Mūsų produkcijos galite įsigyti: el. parduotvėje – pristatymas nemokamas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Produktus apžiūrėti gyvai, susipažinti ir įsigyti galite mūsų ofise Kaune
MANO PASKYRA
- Mano Paskyra
- Užsakymų Istorija
Jautienos antrekotas receptai
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “jautienos antrekotas receptai” rasta receptų 1000Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Skaniausi patiekalai su šiuo ingredientu
Kraunama daugiau.
- Konservavimas
- Marinavimas
- Bulvių apkepas
- Daržovių apkepas
- Makaronų apkepas
- Mėsos apkepas
- Varškės apkepas
- Kiti apkepai
- Avižų košė
- Bulvių košė
- Daržovių košės, tyrės
- Grikių košė
- Manų košė
- Ryžių košė
- Vaisių košės, tyrės
- Kitos košės
- Gaivios salotos
- Sočios salotos
- Karštos salotos
- Garnyrai
- Kitos salotos
- Karštos sriubos
- Trintos sriubos
- Tirštos sriubos
- Šaltos sriubos
- Pieniškos sriubos
- Saldžios sriubos
- Karšti sumuštiniai
- Šalti sumuštiniai
- Vieno kąsnio sumuštiniai
- Mėsos troškiniai
- Vegetariški troškiniai

Jautienos antrekotas receptai
Jautienos antrekotas
Jautienos antrekotas yra prancūzų virtuvės klasika. Antrekotas yra jautienos šonkaulio dalis ir sultinga bei aromatinga mėsa gali būti kepama tiek darbo dienomis, tiek švenčių. Kaip pasigaminti jautienos antrekotą? Keptuvėje, ypač grilio keptuvėje, mėsa greitai iškepa. Norėdami pagaminti švelnų patiekalą, gaminkite jautienos antrekotą orkaitėje.
Ingredientai (2 porcijos):
- Jautienos filė - 450-500 g
- Alyvuogių aliejus– 2 valg. šaukštai
- Maltų pipirų mišinys – 1 valg. šaukštas
- Druska pagal skonį
- Išsirenkame aukštos kokybės jautienos filė.Tai yra gerai paruošto antrekoto pagrindinė paslaptis.Mėsos storis turėtų būti ne mažesnis kaip 1,5 cm, bet geriausia 3-5 cm. Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite į 2 dalis.
- Mėsą nuplaukite, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, kitaip drėgmės perteklius neleis jai kepti - ji troškinsis. Pabarstykite antrekotą pipirais ir druska, o mėsą gerai ištrynkite iš visų pusių. Apšlakstykite mėsą aukštos temperatūros alyvuogių aliejumi.
- Gerai pašildykite keptuvę.Įdėkite mėsą ir kepkite ant stiprios ugnies maždaug 5 minutes iš vienos pusės.Būkite kantrūs. Neverskite jo anksčiau laiko.
- Apverskite mėsą ir kepkite dar 5–7 minutes ant vidutinės ugnies.Jautieną perkelkite į lėkštę, uždenkite folija ir palikite gulėti 5–7 minutes.Norėdami išvengti kruvinos mėsos, galite pailginti kepimo laiką arba perkelti jautieną į foliją ir visiškai paruošti ją orkaitėje. Skanaus!
- Susijusios kategorijos: