Keptos kriaušės su vytintu kumpiu ir ožkų pieno sūriu pagal Beatą Nicholson 6 asm.
„Kai šio patiekalo nuotrauką įkėliau į instagramą, visi prašė recepto. Bet recepto čia lyg ir nėra – viskas labai paprasta ir matyti nuotraukoje: kriaušės iš mano tėčio sodo, apkeptos orkaitėje, į vidų ožkų pieno sūrio įdėta, šalia patiekta vytinto kumpio. Dar pabarstyta moliūgų sėklų, gardžiai su prieskoniais pakeptų. Pasakiškai skanu ir gražu“, – pristatydama šį receptą sako TV laidų vedėja, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson.
Žymės: užkandis, Vytintas kumpis, Kriaušės, ožkos pieno sūris, keptos kriaušėsBrusketos su rikota, vytintu kumpiu ir spanguolėmis / ir keptais obuoliais
Brusketos – gardus, lengvai paruošiamas ir stalą puošiantis užkandis. Jų skonių, spalvų ir tekstūrų įvairovė tiesiog begalinė – ant paskrudintų duonos riekelių galėtumėt uždėti beveik bet ką! Vis tik vieni skonių deriniai suskamba geriau nei kiti, o šie du – akimirksniu atsidūrė tarp mano mėgstamiausių.
Metų pabaiga paprastai atneša virtinę susitikimų su draugais, šeima, artimaisiais. Daug progų dengti stalą, ragauti iš vaišinti. Gal rasit progą išmėginti vieną iš derinių, o gal net abu?
Tikiu, kad nereikia praleisti valandų virtuvėje, kad jaukiai, skaniai ir vaišingai sutiktume svečius. Brusketos yra vienas iš puikiausių užkandžių variantų – ir stalui papuošti, ir skaniai pasilepinti.
„PROMO Cash&Carry” rasite didžiulį indų, stalo įrankių, taurių pasirinkimą. Turėdami progą, užsukite, – gal išsirinksite kažką savo namams ar artėjančių švenčių dovanoms? Indų kolekcijas rasite parduotuvėse Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje.

Troškinti veršienos maltinukai 4 asm.
Išbandykite puikių maltinukų receptą, kuriuo dalinasi kulinaras ir tinklaraštininkas Aurimas Alionis, „Aurimėlio virtuvės“ šeimininkas.
Žymės: maltinukai, maltiniai, kotletai, veršiena, kotletukai, malta mėsa, malta veršienaDaržovių patale troškintas karpis 4 asm.
Troškintas karpis bus ne tik prisigėręs daržovių aromato, bet ir nesausas bei labai gardus.
Žymės: daržovės, karpis, žuvies patiekalaiSalotos su vytintu kumpiu ir džiovintais pomidorais
1. Supjaustykite aisbergo salotą, agurkus, pomidorus ir džiovintus pomidorus.
2. Uždėkite vytinto kumpio, sudėkite kepintus kedro riešutus.
3. Sutarkuokite sūrį ir uždėkite ant salotų, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Pagaminkite padažą: iš nurodytų ingredientų ir užpilkite ant salotų.
Receptą atsiuntė Ilona
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita