pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Vistienos Kepsnelius Gabaliukais?

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Kreminiai makaronai su daržovėmis

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite

Veganiški receptai
Keptas tofu sūris su saldžia bulveRaudonųjų lęšių troškinysGeneral Tso TofuMakaronai su saulėje džiovintų pomidorų padažu
Pagrindiniai patiekalai
Wok makaronai su vištiena, daržovėmis – greitai pagaminas ir gardus patiekalasPesto makaronai su vištiena ir špinataisRavioliai ir vištiena grietinėlės padažeRukolos salotos su feta ir braškėmis
Saldumynai
Grietininiai sausainiai – širdelių formosKeksiukai su varške ir graikišku jogurtu – purūs, minkšti ir greitai pagaminamiMaskarponės sūrio pyragas – keptas, apelsinų skonioSausainiai su varške – valgysite ir negalėsite sustoti
Saldumynai be glitimo
Desertas su braškėmis ir linų sėmenimisAvižiniai sausainiai su bananaisSveikesnis braunis be miltųSnickers datulės

Kategorijos

  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pusryčiai
  • Veganiški receptai
  • Saldumynai be gliuteno
  • Saldumynai
  • Sriubos
  • Užkandžiai
  • Apie mane

NAUJAUSI ĮRAŠAI

13 vasario, 20255 vasario, 202517 sausio, 202530 gruodžio, 202419 gruodžio, 2024

Instagram

Sekite „Skanauk su Aušra“

Žymos

avokadas azijietiški patiekalai Be cukraus Be glitimo blynai bulvės cukinija feta granola grikiai humusas keksiukai kiaušiniai Kreminė moliūgų sriuba lašiša makaronai mocarela moliūgas moliūgų sriuba nekeptas tortas obuolių pyragas Paprasta moliūgų sriuba pomidorai pyragas raudonieji lęšiai riešutų sviestas rikota salotos sausainiai skrebutis sumuštiniai sumuštinis suomiški patiekalai sūrio pyragas takos tofu tortas trupininis pyragas tunas uogos varskėčiai varškė vištiena žiedinis kopūstas žuvis

Jums reikės:

1. Vištienos filė supjaustome mažais gabaliukais.

2. Dedame vištieną į dubenį, įspaudžiame česnakus, beriame krakmolą, tarkuotą sūrį, dedame kiaušinį, majonezą, smulkintus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gerai išmaišome. Masė turi būti tiršta.

3. Įkaitintą vaflinę patepame aliejumi ir dedame po šaukštą vištienos masės. Uždarius vaflinę, kepame 2-3 min., kol vafliai iškeps.
Tiekiame su norimu garnyru. Šitaip kepti galite ir vakarykštę vištieną – tiek keptą, tiek virtą.

Sultingi vištienos kepsneliai su cukinija

Autorius apie receptą: Šį kartą cukinija slėpėme vištienos kepsneliuose, kurie buvo minkštučiai, skanučiai ir juos galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus. Jie primena mums visiems iki skausmo Šį kartą cukinija slėpėme vištienos kepsneliuose, kurie buvo minkštučiai, skanučiai ir juos galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus. Jie primena mums visiems iki skausmo žinomus vištienos blynus, tik čia slaptas ingredientas yra cukinija ir ji čia puikiai tinka! (. daugiau) (. mažiau) Odeta, Samčio užrašai

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Cukiniją sutarkuojame smulkia tarka, pasūdome ir paliekame pastovėti 5-10 minučių. Tada kuo stipriau nuspaudžiame skysti.

Vištienos file sukapojame smulkiais gabalėliais. Įspaudžiame česnako, įmušame kiaušinį, dedame gerai nusunktas cukinijas, suberiame prieskonius ir dedame majonezą. Viską gerai išmaišome.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šaukštu dedame vištienos masę formuodami kepsniukus-blynelius. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai iškepa.

Kepsniukus tinka patiekti su salotomis ir/ar mėgiamu padažu.Skaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Spagečiai CarbonaraSotus kiaulienos plovasPatys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiaiVištienos kepsniukai - blyneliaiKomentarai (7)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Monika2022-12-29 15:26

Dariau šios kepsnelius vaikui. Gavos tobuli. Truputi tik savaip dariau filė ir cukinija kartu į blenderi sumečiau ir prasukau, majonezo nedėjau, nedėjau jokių miltų, nieko nesunkiau gavos WOW ATSAKYTI

Ana2020-07-12 22:13

Labai skanūs kepsniukai, viskas pavyko, tik gerai nusunkit cukiniją. O jeigu neramu, įdėkite šaukštą krakmolo arba miltų - tada tikrai bus puikiai. ATSAKYTI

Fėja2019-07-24 17:59

Jau keistesnio recepto ir nagali būti. Viskas praskydo, nors cukiniją nusunkiau. Gerai , kad bandomąjį blyną kepiau, nes įtarimų kėlė sudėtis:) tai gelbėjau su miltais ir krakmolu, dar ir mąnų įbėriau. Neapsigaukit. ATSAKYTI

Diana2019-07-24 18:50Fėja2019-07-25 07:18

Be miltų niekas čia neiškeps, vėjus šnekat. Nei kiaušinio dydis, nei ranka spausta cukinija nepagelbės ir Jūs jos, turbūt, nekepėt:) Foto tai puiki. ATSAKYTI

Agnė2019-07-25 09:14

O man atrodo, kad gal vištieną nepakankamai smulkiai supjaustėt? Nes ji turi būti ne kąsnio dydžio gabaliukais, o tikrai labai smulkiai, vos stambiau nei malta būtų (kaip kibinams kapojama mėsa, dar net smulkiau). ATSAKYTI

Diana2019-07-25 11:14

Fėja, vakar pasitikrinimui dar kartą kepiau - viskas gerai pavyko. Cukiniją dosniai pasūdžiau, palaikiau ir labai gerai nugręžiau (tikra to žodžio prasme). O vištieną pjaustyti reikia smulkiai, galima ir vištienos krūtinėlės faršą naudoti. Majonezo šaukštai ne kupini (majonezas kokybiškas, be konservantų ir tirštiklių), kiaušinis - L dydžio (arba du maži). ATSAKYTI