pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kada Geriausia Valgyti Kruopas: Nauda ir Patarimai

Kada Geriausia Valgyti Kruopas: Nauda ir Patarimai

Paleo dieta: grįžkite prie natūralios mitybos

Paleo dieta: grįžkite prie natūralios mitybos

Arbata kūdikiams nuo 4 mėnesių

Arbata kūdikiams nuo 4 mėnesių

Maltos Mėsos Vyniotinis su Grybais: Sodrus Skonis ir Aromatas

Maltos Mėsos Vyniotinis su Grybais: Sodrus Skonis ir Aromatas

Lietiniai su Kumpiu - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Va blogai kai receptą įdedi ne tą pačia dieną, kai išbandai Na tikrai nepamenu ar prireikė dėti papildomai kokį šaukštą miltų ar ne Peržiūrėjau savo anksčiau bandytus lietinių receptus.

Lietiniai su Kumpiu - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Darbas Norvegijoje žuvies fabrike: atsiliepimai, sąlygos ir patarimai

Darbas Norvegijoje žuvies fabrike: atsiliepimai, sąlygos ir patarimai

Kriaušių Pyragas su Maskarponės Sūriu: Receptai ir Idėjos

Kriaušių Pyragas su Maskarponės Sūriu: Receptai ir Idėjos

Stirnienos nugarinė: kaip paruošti švelnią ir sultingą mėsą

Stirnienos nugarinė: kaip paruošti švelnią ir sultingą mėsą

Baltijos jūros žuvys: ką svarbu žinoti apie rūšis

Baltijos jūros žuvys: ką svarbu žinoti apie rūšis

Tobulos Traskios Vištienos Juostelės - Receptas ir Patarimai

Vis stengiuosi, kad Saulėtoje virtuvėje tasai magiškas balansas tarp SALDU ir SŪRU būtų kuo tolygesnis nors, akivaizdu, man ne visada pavyksta , o su šiuo receptu dar tikiuosi priartėti ir prie balanso tarp GREITO maisto ir SVEIKO maisto.

Tobulos Traskios Vištienos Juostelės - Receptas ir Patarimai

Žuvienės Receptai: Tradicijos ir Modernumas

Žuvienės Receptai: Tradicijos ir Modernumas

Vištienos Krūtinėlės Kotletai su Krakmolu ir Majonezu: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Vištienos Krūtinėlės Kotletai su Krakmolu ir Majonezu: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Riešutų duona: išsami recenzija ir degustacijos patarimai

Riešutų duona: išsami recenzija ir degustacijos patarimai

Keramika su duonos raugu: senovinis amatas ir modernus dizainas

Keramika su duonos raugu: senovinis amatas ir modernus dizainas

Nesaldūs Pyragai su Sluoksniuota Tešla: Receptai ir Įkvėpimai

Nesaldūs Pyragai su Sluoksniuota Tešla: Receptai ir Įkvėpimai