
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Virtos mėsos įdaras 400 g šviežios kiaulienos šoninės 2 morkos 2 svogūnai 1 saliero lapkotis neturėjau, todėl nedėjau laurų lapas, keletas juodųjų pipirų, druskos sviesto.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite kepsnelius iš abiejų pusių, kol jie taps auksinės spalvos ir iškeps viduje, apie 4 5 minutes iš kiekvienos pusės.